[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike

邊個course

MA1200,仲有其他工程,理科course我都想要

問Professor攞
好人嘅有少少機會會比嘅

Emily

http://www6.cityu.edu.hk/ma/people/teach.htm
Emily bb

得Emily bb可以做到 星期六8半都full!

Emily bb仲係到教咩

summer sem ma1201 佢有教

問Professor攞
好人嘅有少少機會會比嘅

Emily

http://www6.cityu.edu.hk/ma/people/teach.htm
Emily bb

得Emily bb可以做到 星期六8半都full!

Emily bb仲係到教咩

summer sem ma1201 佢有教

不得了啦!!!!!!!!
當其他turor的同學仔
星期六8半都特登sit Emily bb 堂
你就知Emily bb教得幾好 人又可愛又靚

好想走去sit堂
我想問下買notebook有無discount架

已買已攞,喺CCCU個Notebook Ownership Program page訂完等攞貨就得
btw琴日放學去攞都好多人排隊

Show CityU 學生證都ok?

可以 到時去攞你係要show比佢睇

巴打幾時訂
頭先諗住落訂見到10月頭先可以拎
決定去TELFORD Roadshow

8月尾訂,9月頭攞,依家用緊
btw我係真絲

好想走去sit堂

試問shitty有邊位lecture係要排隊入hall,學上情願坐地板都要上

好想走去sit堂

試問shitty有邊位lecture係要排隊入hall,學上情願坐地板都要上

CB 2402 Peter
我想問下買notebook有無discount架

已買已攞,喺CCCU個Notebook Ownership Program page訂完等攞貨就得
btw琴日放學去攞都好多人排隊

Show CityU 學生證都ok?

可以 到時去攞你係要show比佢睇

巴打幾時訂
頭先諗住落訂見到10月頭先可以拎
決定去TELFORD Roadshow

8月尾訂,9月頭攞,依家用緊
btw我係真絲

搞錯左
reg 完locker 之後嗰$50係點比?

交學費咁交
Dr. Kim

交學費咁交

有冇deadline?定係交學費果陣一次過交埋

交學費咁交

下個sem學費單會包埋 reg過一次但成個sem都無用過 鎖都無開

交學費咁交

下個sem學費單會包埋 reg過一次但成個sem都無用過 鎖都無開

如果見到d冇人用既locker,可唔可以

交學費咁交

你絕對可以
但跟住佢會走去SDS 比兩日時間你清 唔係跟住就強行開鎖
試過兩次 無鎖3個鐘就比人霸左
條仆街過左時限都唔走

交學費咁交

你絕對可以
但跟住佢會走去SDS 比兩日時間你清 唔係跟住就強行開鎖
試過兩次 無鎖3個鐘就比人霸左
條仆街過左時限都唔走

有冇人reg完locker唔想要
我唔記得咗reg
有無人SM2714想要section 1?
我唔記得咗reg

我唔想要 reg到之後發現無野好放
我唔記得咗reg

放畀我好嗎
Tg: breamer
我唔記得咗reg

想要 係邊個位
我唔記得咗reg

想要 係邊個位
我唔記得咗reg

想要 係邊個位

G4704出面,睇下上面位巴要唔要先
我唔記得咗reg

放畀我好嗎

tg左你
我唔記得咗reg

放畀我好嗎

tg左你

我blue / green zone 都岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞