[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
想識個讀CS ching
我果陣cgpa同sgpa 都係一樣 2.72
我無同我department講我轉科 我有科係比program leader教 所以唔敢講 不過唔知佢地知唔知我一早交左申請
我有interview 不過我有chur過佢地求佢地比次機會我interview
我計過如果我cgpa要過3 我今個sem gpa要3.7 所以真係好想take返ma1200同ap1201 如果可以take返我一定會勁用心溫 我想個gpa好睇d 兩個f影響好大
所以真係唔知轉黎做乜

有無tg 想問啲野
想識個讀CS ching

偽文青摸西先
想問下city附近邊到有酒店或者賓館過夜?
我果陣cgpa同sgpa 都係一樣 2.72
我無同我department講我轉科 我有科係比program leader教 所以唔敢講 不過唔知佢地知唔知我一早交左申請
我有interview 不過我有chur過佢地求佢地比次機會我interview
我計過如果我cgpa要過3 我今個sem gpa要3.7 所以真係好想take返ma1200同ap1201 如果可以take返我一定會勁用心溫 我想個gpa好睇d 兩個f影響好大
所以真係唔知轉黎做乜

有無tg 想問啲野

時鐘酒店?漫春秋

時鐘酒店?漫春秋

聽講九龍塘好多爆房熱點

你個名
話說想問下year1個gpa計唔計落hon?睇cityu web好似唔係太覺有特別講
溫馨提示
Sem B pre reg timetable已經出咗
另外聽日會出埋final exam timetable
祝頭先係hall area推車玩大嗌嘅人死全家
突發
唔記得交Tuition Fee,比咗email我要我兩日內交$
apply咗defer payment,係咪淨係交su member fee嗰啲?
利申:頭先係恒生ebanking交咗六百幾蚊,係咪代表安全?

Yes
想問下如果我core讀左cs1102
咁cs1102可唔可以計落cs minor?

可以
利申:minor緊cs

你本身讀緊咩科?
想問finance major year 3之後d course會爛哂grade係咪真
有冇人知平均係咩grade
話說想問下year1個gpa計唔計落hon?睇cityu web好似唔係太覺有特別講

計落cgpa,然後落hon
有冇巴絲知CA2627個lab係咪每個禮拜都要上
有無英文系係到 想問下呢科好唔好讀

好撚hea
好頹,Big Data好難好難。明明已經好認真做份proposal,都係拎C+。Test又考得差,完全係無信心了
business and law個case list長到 仲要記住哂每單case既內容
好不安
有冇ee yr1
有冇ee yr1

有冇ee yr1

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞