[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
想問exchange interview 會問啲咩?
聽講要即場present
到底咩人先會開post 扮假膠屌柒shitty

我都係IM
完全totally agger
不如做個朋友?

好開心啊有同major既人都係咁諗
我真係好辛苦
你而家有讀邊科??

仲有讀marcoecon,fm同business and law
真係好辛苦

bi d科真係又難又煩絕對唔會係吹水科 又多專業free rider
讀6科四科都有pj,日日為左做project 做埋人地果份 無哂溫書時間 電視都無得睇 都係一路聽一路做 我又弱弱地智做得慢 晚晚2點先訓 我之前不嬲都係11點前一定已經訓著 而家多左勁多暗瘡 我之前格好耐先生一粒
仲要d free rider好恐怖 實牙實齒話會做 點知都係唔做 whatsapp又唔睇 好似覺得拖到最後一定會有人幫佢做埋咁 真係好撚自私 好功利 完全唔理人感受 呢d人唔會有真愛 我覺得唔係我小氣要求高 因為其他科d gp mate根本唔係咁
小學生都有責任感過佢地幾千萬倍 諗返起之前ive做份唔計gpa既全人project 要搞個行山活動 d gpmate都超級認真盡責 分好哂每人做d乜 整小冊子啊問卷啊報告啊 每人都係極速搞掂而且做得唔hea 唔會又扮病又扮入醫院放人飛機 仲帶埋佢地d老豆老母一齊行 佢地可能dse考得唔太好 但原來佢地平時都會睇英文故事書練英文 呢d咁有品既人先值得讀u囉!!
究竟有冇人院

Fm?

ppp yr1

VK巴我認得你
想問有冇人讀 亞洲及國際研究 呢科 想tg問detail

Asso終極水泡

識人asso 3.2 gpa 入

Social science 多定 呢科多後門狗

雖然d學生質素好撚參差,但professor同Phd tutor既質素好好

VK巴我認得你

你係邊個

你whatsapp其中一個group有我

Asso終極水泡

雖然d學生質素好撚參差,但professor同Phd tutor既質素好好

邊科

AIS

Asso終極水泡

邊科

上面講個科

VK巴我認得你

你係邊個

你whatsapp其中一個group有我

pm

不了 不過巴打你都ok靚仔

Asso終極水泡

邊科

AIS

我都係IM
不如做個朋友?

我真係好辛苦
你而家有讀邊科??

仲有讀marcoecon,fm同business and law
真係好辛苦

bi d科真係又難又煩絕對唔會係吹水科 又多專業free rider
讀6科四科都有pj,日日為左做project 做埋人地果份 無哂溫書時間 電視都無得睇 都係一路聽一路做 我又弱弱地智做得慢 晚晚2點先訓 我之前不嬲都係11點前一定已經訓著 而家多左勁多暗瘡 我之前格好耐先生一粒
仲要d free rider好恐怖 實牙實齒話會做 點知都係唔做 whatsapp又唔睇 好似覺得拖到最後一定會有人幫佢做埋咁 真係好撚自私 好功利 完全唔理人感受 呢d人唔會有真愛 我覺得唔係我小氣要求高 因為其他科d gp mate根本唔係咁
小學生都有責任感過佢地幾千萬倍 諗返起之前ive做份唔計gpa既全人project 要搞個行山活動 d gpmate都超級認真盡責 分好哂每人做d乜 整小冊子啊問卷啊報告啊 每人都係極速搞掂而且做得唔hea 唔會又扮病又扮入醫院放人飛機 仲帶埋佢地d老豆老母一齊行 佢地可能dse考得唔太好 但原來佢地平時都會睇英文故事書練英文 呢d咁有品既人先值得讀u囉!!

巴打好大怨氣

我都係IM
不如做個朋友?

我真係好辛苦
你而家有讀邊科??

真係好辛苦

巴打好大怨氣

想問is major係咪有個stream係讀isa 前路點樣
想問問申請exchange嘅流程係點?

我都係IM
不如做個朋友?

我真係好辛苦
你而家有讀邊科??

真係好辛苦

巴打好大怨氣

想問is major係咪有個stream係讀isa 前路點樣

同問 is minor入面有個information management for financial services, 有無ching可以俾d detail小弟

巴打好大怨氣

屌真係好唔開心 之前d組就算有free ride 都仲有其他熱心肯付出既組員 但真係未試過6條友(除左我之外)都係唔肯做野 等運到咁 真係好壯觀 好撚恐怖 自鳩私 完全無愛 真係好唔公平
audit果科個名聽落咁smart 但原來最少人揀 唔明點解 唔明點解d人對bi d野無興趣又抗拒又想hea都要揀bi黎害其他人

同問 is minor入面有個information management for financial services, 有無ching可以俾d detail小弟

屌就係讀緊呢科
tania好靚 教得好 一堂分開兩part 一part係上lecture教講書 financial services點運作咁 但好難明 唔係吹水就可以架 第二part 係做vba tutorial 組員真係要小心揀 不過d free rider好識偽裝 pj係勁長既report+vba program 咩program要自己創作 真係好難 單機無可能做得哂
Final 依家溫係咪遲

我都係
IM已出RESULT

屌就係讀緊呢科
tania好靚 教得好 一堂分開兩part 一part係上lecture教講書 financial services點運作咁 但好難明 唔係吹水就可以架 第二part 係做vba tutorial 組員真係要小心揀 不過d free rider好識偽裝 pj係勁長既report+vba program 咩program要自己創作 真係好難 單機無可能做得哂

我係讀banl, 見到呢個minor好似同banl有d關係,但係我對電腦呀programming呢邊係0底子 我簡左係咪同自殺無分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞