[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
我發現上堂個個都好似識人咁一齊坐
唯獨我自己一個

As2?

唔係我今年year1 fm嚟
只怪我乜ocamp都冇join

year1 fm留名 我都冇join ocamp 今日上堂都係自己一個坐

我都冇join
今日第1堂毒坐第2堂同絲打相認咗一齊上堂
但我驚之後搵唔到gp mate
唯獨我自己一個

As2?

year1 fm留名 我都冇join ocamp 今日上堂都係自己一個坐

我都冇join

gpmate呢d自自然然就會搵到
唯獨我自己一個

As2?

我都冇join

點變出黎個個都幾個幾個一齊上堂 冇空間比我出現
唯獨我自己一個

As2?

我都冇join

你起碼相認到
唯獨我自己一個

As2?

我都冇join

咩course
通常分組果陣, 無組果d人會周圍望架喇
咪搵埋佢地一組
如果真係無既咪周圍R下囉
「Hello 你地組缺唔缺人... 」
單機仔幾年都係咁搵gpmate
唯獨我自己一個

As2?

我都冇join

咩course
通常分組果陣, 無組果d人會周圍望架喇
咪搵埋佢地一組
如果真係無既咪周圍R下囉
「Hello 你地組缺唔缺人... 」
單機仔幾年都係咁搵gpmate

Management同marketing
唯獨我自己一個

As2?

我都冇join

點相認,求教學
有冇人相認 今日3點呀raine個堂
唯獨我自己一個

As2?

我都冇join

點相認,求教學

琴晚喺舊po最後咁啱見到咋 之後約今日上堂相認 thats all
我知我好毒
Final year 都係單機上堂
佐助型毒撚
唯獨我自己一個

As2?

As2有同感
召集所有AS2 讀IM 尤其係ISSN

https://t.me/joinchat/F0pXF0PnRIGNUhALQFScpA

上堂d人熟落哂 好sad
佐助型毒撚

有冇fm tg gp
想問下paper add drop嘅程序 除咗張form仲有咩要帶?
有冇fm tg gp

同問
同埋想問
今日收到email
本身排緊hall waiting list
依家佢有offer比我 但HALL RESULT果度係寫住NO PREFERENCE
咁我係咪直接上SRO交錢先
想問下paper add drop嘅程序 除咗張form仲有咩要帶?

1. print張form出來
2. 填好張form佢,將d字填係橫線上
3. 前一晚背好要講既對白
4. 去要add果科既department度
5. 比d勇氣,雙手將張form遞比個文員
6. 最好比d眼神接觸,事後要講唔該
7. 悠然自得咁推開道門離開,手唔好震
8. 最後可以戴番你個耳機同cap帽,搭地鐵走
佐助型毒撚

yr3 freshman打算單機上堂兩年乜番學要識人架咩反正都係一聲hi一聲bye
佐助型毒撚

yr3 freshman打算單機上堂兩年乜番學要識人架咩反正都係一聲hi一聲bye

講得冇錯,放學一個人仲可以去叫下雞開心下
BBA既科唔聽書得唔得訓左兩日我唔知我仲會訓幾多日係唔係鳩背就得
BBA既科唔聽書得唔得訓左兩日我唔知我仲會訓幾多日係唔係鳩背就得

鳩背 + project r source = A range

1. print張form出來
2. 填好張form佢,將d字填係橫線上
3. 前一晚背好要講既對白
4. 去要add果科既department度
5. 比d勇氣,雙手將張form遞比個文員
6. 最好比d眼神接觸,事後要講唔該
7. 悠然自得咁推開道門離開,手唔好震
8. 最後可以戴番你個耳機同cap帽,搭地鐵走

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞