[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
khcheun83 巴打開嘅 Telegram group - Cityu lihkg
https://telegram.me/joinchat/El2x5wsPQ3vID-F_Jd7m8A

一元復始,萬象更新,新學期祝各位同學過三爆四,早日脫毒
khcheun83 巴打開嘅 Telegram group - Cityu lihkg
https://telegram.me/joinchat/El2x5wsPQ3vID-F_Jd7m8A

一元復始,萬象更新,新學期祝各位同學過三爆四,早日脫毒

個group好似join唔到啦?
留個靚名先
有無ee major cde既巴打cs2311既lab係星期四上(crn 11119)
可唔可以讓我位比我 其他三個section都有位架

補返圖 我11126 想要11119

比d耐性,多數第一堂完都會有人drop
.
因為我依家個section係聽日上
lab 計attendance 我聽日上完先drop唔知會唔會好麻煩 所以先急
E+仲可唔可以轉major(唔係home major), 知衰仔遲左無去apply 但個時無諗過想轉

Year 2 student

http://www6.cityu.edu.hk/arro/content.asp?cid=328

下個sem啦

department 轉department 好似7月過左了
有無ee major cde既巴打cs2311既lab係星期四上(crn 11119)

.
lab 計attendance 我聽日上完先drop唔知會唔會好麻煩 所以先急

聽日照上,照tick attendance,然後遲下上11119果陣同prof講番你個情況,佢多數會比你sit 。但如果落堂都無位,咁就算你唔好彩啦

.

聽日照上,照tick attendance,然後遲下上11119果陣同prof講番你個情況,佢多數會比你sit 。但如果落堂都無位,咁就算你唔好彩啦

見步行步啦 唔該哂
lmlm
City啲printer會唔會少左小小
開sem留名
E+仲可唔可以轉major(唔係home major), 知衰仔遲左無去apply 但個時無諗過想轉

Year 2 student

http://www6.cityu.edu.hk/arro/content.asp?cid=328

下個sem啦

department 轉department 好似7月過左了

申請到轉去其他department架 engine轉過去cb都得 呢個change of home major係比year2以上既人申請 switching果個就淨係year1
有無人讀Macro
想招gpmate
有無人讀Macro
想招gpmate

你地覺得macroeconomic邊個教得好
有無女仔住hall11想調去hall1?
啱啱上完第1堂
隔離位有撩我傾計但講幾句就沒有然後了
我係慢熱咋唔係想唔理/hea人呀
有冇人讀GE1202

BTW CITY LIBRARY PRINT真係好少
琴日都奇怪點解咁大堆人係度排,屌,原來排PRINTER
就算IVE排第9個間,都有4部PRINTER啦(一層),有兩層有擺PRINTER
有冇人讀GE1202

BTW CITY LIBRARY PRINT真係好少
琴日都奇怪點解咁大堆人係度排,屌,原來排PRINTER
就算IVE排第9個間,都有4部PRINTER啦(一層),有兩層有擺PRINTER

開sem係咁
想問hall vetting 大概係幾月?
有無人讀Macro
想招gpmate

你星期幾?
有無人讀Macro
想招gpmate

你星期幾?

聽日
有無人讀Macro
想招gpmate

你星期幾?

聽日

交換telegram ?
點解city 咁多外國人?
有冇人知點樣用macbook連city嘅Printer??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞