[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
想問你地print 野嘅規矩
究竟係排隊到你先拍卡
定拍左卡先排隊

你唔排隊點去部printer拍卡.....

有d人係排到自己先拍卡

但有d人係 拍左卡再排隊等notes 出

我都係排到自己先拍卡

想問print野係幾錢同一個sem限幾多

1600 quota

1600係一個sem? 唔係一年? sor for無知

一年
有冇fm一齊食飯
Dr. Kim
想問你地print 野嘅規矩
究竟係排隊到你先拍卡
定拍左卡先排隊

你唔排隊點去部printer拍卡.....

有d人係排到自己先拍卡

我都係排到自己先拍卡

1600 quota

一年

一個sem呀

我都係排到自己先拍卡

1600 quota

一年

一個sem呀

一年呀
CV寫咩DSE成績呀好多5**咩
咁多5**你讀乜野City

Tam
有冇fm一齊食飯

tg: IX_300_Prinz_Eugen

me毒j得唔得
有冇fm一齊食飯

me毒j得唔得

毒J就自己食啦
有冇fm一齊食飯

me毒j得唔得

毒J就自己食啦

毒J梗係入廁所廁格食

俾waiting list 陰9左
無啦啦要讀兩個ge
問題係我淨係讀一個就grad得

巴打好耐冇見 讀咩科

垃圾business科

俾waiting list 陰9左
無啦啦要讀兩個ge
問題係我淨係讀一個就grad得

你一個ge 得左就唔drop另一個咩心態

唔超過max 都grad到

我reg第二個ge都係買個保險
個course一直full左點知會無啦啦入到
拉把入面semi closed果d書係唔係要比錢租

唔洗 只係借書期短d 一般係半日或者一日咁多
遲還罰好多

遲還罰好多

即係佢個牌果個價錢係罰款黎架咁可以續借幾多次fm無知莫見怪

遲還罰好多

無得續借 要即還
想要再借多次要等佢上翻架鬥快搶

遲還罰好多

無得續借 要即還
想要再借多次要等佢上翻架鬥快搶

唔該晒
有無人讀ebusiness ?
今堂洗唔洗簽attendance ?
多唔多professor 上堂要人簽attendance
已經走左頭兩堂
hall 4 想調去hall6
有意請
https://t.me/Ethan1996
有無人讀ebusiness ?
今堂洗唔洗簽attendance ?

要 你係唔係都要讀database management?
呢科LECTURE都有計attendance
Shitty 2018 qs ranking 49
今次會成地幾多L精
今次會成地幾多L精

飛機牆應該要考慮轉做mon 過零月都無又要換畫
今次會成地幾多L精

飛機牆應該要考慮轉做mon 過零月都無又要換畫

應該啦
同埋其實仲靚
比CM的同學仔show野又得
fm無知想問吓language course, 例如spanish 可唔可以sit堂? 會唔會被趕
定唔會理我? 因為之前冇reg到 但又想上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞