[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
有冇人知邊到可以買lab coat

上堂果陣買

我個陣第一堂就會有人問買唔買
好似70定80一件
有無ee major cde既巴打cs2311既lab係星期四上
可唔可以讓我位比我 其他三個section都有位架

我想要11119

上堂果陣買

除左呢個途徑呢

我嗰件唔見左
想問CB 3410係咪好難讀
今日比個GPMATE勸我DROP
話YEAR 1 未必TAKE UP到

難唔難就睇人架姐,你係咪讀finance?
唔係就無所謂既,係你就
想問下有冇得paper add 想讀既GE?
waitlist緊

ge冇得paper add

你可以試下交form既,不過會fail

呢到有冇成功例子
唔想爛grade
有冇人係讀
GE2410 English for engineering
T01 星期二 下午4-7點 Lauw
可以同我調
T10 星期三 下午12點-3點 Jenny Wu
AIESEC in CityU伏唔伏

不停洗你腦叫你走出Comfort zone,explore
the world 既組織

想試下玩但好似好chur

我都有啲興趣想join

聽人講好chur
要serve 第三世界既人
要知developing country既野

但係好似多靚女

要聽三個compulsory talk先join到 聽日去睇下個booth先

問過佢地,三個入面聽一個就得啦
我啱啱去完佢地搞既海外義工計畫,去左巴西,玩得好開心,報左聽日個talk聽下

我個陣第一堂就會有人問買唔買
好似70定80一件

國貨就好似110定唔知200無記錯

最多唔比你take level 1 2? 我諗應該有得繼續學既 我諗

最多唔比你take level 1 2? 我諗應該有得繼續學既 我諗

同埋語言班都好搶手 下次搵fd幫手搶
想問CB 3410係咪好難讀
今日比個GPMATE勸我DROP
話YEAR 1 未必TAKE UP到

難唔難就睇人架姐,你係咪讀finance?
唔係就無所謂既,係你就

已經drop左 遲啲先讀番
想問下Cs1102 伏唔伏?
想問下Cs1102 伏唔伏?

唔係科工requirement黎㗎咩...
city/又一城有冇dbs企街 暫時淨係見到heng seng &citi
有冇人係讀
GE2410 English for engineering
T01 星期二 下午4-7點 Lauw
可以同我調
T10 星期三 下午12點-3點 Jenny Wu

Jenny好好人比分勁鬆上堂又hea
當我year1,2都個個sem 18 cred
咁year4可唔可以9cred一個sem 好似見過人得
city/又一城有冇dbs企街 暫時淨係見到heng seng &citi

citi洗唔洗年費?
final year week1就要chur
final year week1就要chur

唔係final 表示都chur緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞