[City]又一城大討論區(9) 同學各位找郭位

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
有無人報過Aiesec
係咪伏黎?
有無人報過Aiesec
係咪伏黎?

yes
Students should ensure they fulfill the pre-requisites/precursors requirement prior to adding a course: CB2100 or FB2100

意思係咪一定要讀左CB2100/FB2100先reg得呢科 唔該
Year 1 fm lm
今個sem reg左5個course 有3個係GE 係咪好傻仔 見其他人好似唔會咁快reg咁多GE 乜都唔識好迷惘
今個sem reg左5個course 有3個係GE 係咪好傻仔 見其他人好似唔會咁快reg咁多GE 乜都唔識好迷惘

正常foundation year course會有3-4個course架喎 點會得兩個係major
你啲ge有1401?果個係正常 佢應該會reg俾你 另外有無Reg college requirement? Year1又係要讀
多數一個sem係一至兩個ge就已經好夠 唔使咁急一年/一個sem讀晒所有ge
趁add drop未完你都係再睇degreeworks再睇下使唔使改下

正常foundation year course會有3-4個course架喎 點會得兩個係major
你啲ge有1401?果個係正常 佢應該會reg俾你 另外有無Reg college requirement? Year1又係要讀
多數一個sem係一至兩個ge就已經好夠 唔使咁急一年/一個sem讀晒所有ge
趁add drop未完你都係再睇degreeworks再睇下使唔使改下

我其餘兩個course入面得一個係major 另一個係college requirement
第一日reg科開始時番緊工 一收工啲想reg嘅course已經所剩無幾

不過都唔該哂巴打 我再研究下
有冇巴打有down POL2104啲reading
求share
求share

比足成日都唔down
今日reg locker 幾時有result

你今日重可以reg locker咩?
下年應該有result

下年應該有result

想問下 CB既scholarship係咪已經出左result架啦,一個都無

下年應該有result

見到佢畀你禁reg丫嘛
無人啦 無人啦
無人啦 無人啦

科big data management之前滿哂 而家有20幾個位
睇完人地上個sem d notes
估計ma1200會戰死
估計ma1200會戰死

未打已經投降
估計ma1200會戰死

有Emily bb 無有怕! reg唔到都要sit! 一定要!
佢真係連sit堂的人都會派佢自家製notes
估計ma1200會戰死

有Emily bb 無有怕! reg唔到都要sit! 一定要!

要印多幾多
求share

比足成日都唔down

我9點幾入canvas 諗住dl,點知未開,
之後第二日番工9點番到夜晚11點
依家點樣drop科 仲有冇得drop
今晚wait list 無啦啦得 但想drop
依家點樣drop科 仲有冇得drop
今晚wait list 無啦啦得 但想drop

仲有3分鐘比你drop
估計ma1200會戰死

要印多幾多

我都會去sit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞