社科俾面事件 2

535 回覆
1 Like 20 Dislike
得啦 陳同學最靚

每個人都係獨立的個體 陳同學都係呢個性格 不過我覺得佢係一個好實際同勤力既人 出來社會工作在大專大學社會打滾左咁多年 陳同學都真係低調 陳同學有出身有外表又有體面的家人 好勤力

都係現實考慮 最理想的人生係讀書返工 我一定會揀社工系 冇得靠人 結婚好risky

錢真係好重要 佢成日講錢都係因為個性格係最社會 唔認為佢係貪慕虛榮 細個同佢講野 佢都會就住我 都唔覺得佢好似我返學見到其他ESFJ咁壞

睇唔上就睇唔上 唉
人地老母唔慘
人地老母各有孝子 佢地無屌自己老母無怨自己老母
你反省下自己
佢唔係姓陳 不過我諗陳同學唔鍾意我都係唔會打上網佢姓乜

你好賤格 好屎窟

Vanessa走左 屎窟鬼都係話「拿 佢自己走架」
你都反省下自己啦 搞出事件影響到咁多同學 影響埋自己母校 影響埋楊同學

你好賤格啊 最鍾意講大話揈甩啲人
咁你以後氹女上床就唔好山盟海誓啦
唔係條條女都可以loop 下k歌就move on
今次就遇着個精神病人哋接受唔到上完床唔結婚分分鐘仲要死(離婚嗰啲即係上完床結咗婚仲有贍養費補償,你呢個解釋唔係好妥)
下次開宗明義招sp
唔想繼續咪可以大大聲話「你情我願㗎」、「大家happy 過」、「我借你啲錢唔使還當無數」
(btw,借咗幾千蚊其實唔算多,兩個月傷殘津貼都有啦,真係想用錢打發人走睇嚟要出手豪啲)
你上面話要自殺,點解怪人報警?唔通等你狂吞安眠藥送入急症室先處理?
唔好轉移視線啦

又唔係我在港大社科搞出事件 做愛還做愛 有病還有病 佢前足我幾年又拖住個Vanessa 人地Kenneth真係轉電話避開佢

我係為左着數 佢都真係有問題 處理唔到his girlfriends issue 佢母親都知道的 社科俾面事件之前短訊已經提及了

你地鍾意啦 事主闖出事件 但不會以楊嘉驃名義捐錢俾順利天主教中學都已經係明確啦
你地做咁多野又冇錢收 人地又唔會捐錢俾你地順利天主教中學
人地搞到你地最威水的楊嘉驃同學在港大社科俾人屌老母 仲要唔出錢 你地仲幫佢

事主真係好賤格 為左撇甩啲女乜大話都講得出 佢老母唔出手 佢一定唔會捐錢 一萬蚊都唔會捐
因為你描黑我

你咁有錢 幾千蚊唔好講到好似好把炮咁啦 范永強都冇你咁賤格啦 范永強真係好好好好人
你無啦啦多個Charlotte 搞出事件 你搞到人地情緒病發去警署告我 依家仲未完結社科俾面事件 我未方便搵佢

好地地一個人都唔會轉電話啦 你唔好咁無賴啦好嗎 你真係好賤格 一早應該要進入呢個stage 我都係俾面Vanessa顧及人地 以免人地係programme難堪 估唔到你咁仆街
依家有邊個唔尊重人
係你不停拉人落水咋!
因為事主個人有問題 佢鍾意到2019年起成日諗住我打飛機 佢勁優柔寡斷 都可以拖住Vanessa咁多年成日做愛啦 佢老母都知佢有問題啦
🙏🏼唔知道你是否Stella Ip 我知道你好介意亦都好無辜 真係非常抱歉 感激不盡
你唔好係咁話人有問題啦
你覺得人哋有問題
咁你又中個頭埋去

都係嗰句
人哋賤格冇人逼你回應人
我冇中個頭埋去

依家真係我Kenneth 2020尾為左佢轉電話避開我 無啦啦有多個Charlotte 我想攞返個公道啫 事主真係好仆街好賤格 又唔係我闖出事件又唔係我闖出笑話

佢個人真係有問題 我都通知左佢母親啦 明明講好左 依家又搞到咁 好賤格呀
我亦都可以在大庭廣眾講 我真係冇面目再搵Stella啦 范永強冇面俾 我對Stella係感到非常非常非常非常抱歉
我唔係你中學同學
見你喺連登開po 先回應你
Thank you!
問題係點解人地要俾錢你呢?
請問你係咪妓女?
人地老母無覺得自己個仔有問題呀癲婆
咁果時都未社科俾面事件 冇問題就唔會搞到今日咁啦 事主自己攞黎 放長雙眼睇
事主係一個好好既朋友 我亦都冇預料到佢今日對我咁賤格

佢過去果幾年真係好鍾意我 對我幾好的

佢自己主動問我有冇卡數 我覺得好感動

不過真係總共可能都係得港幣幾千蚊 事主一日都搵到啦
不如樓主正面回應下點解事主同你做愛要俾錢你?
請問樓主係咪妓女?即係收取金錢提供性服務?
咁成件事係咪勞資糾紛?
咁請問事主仲欠你啲乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞