社科俾面事件 2

537 回覆
1 Like 20 Dislike
陳穎詩最靚女 得未
To 較富裕階層 唔係

兩位都需要我
陳小姐同你比又真係靚女過你幾十倍嘅
老雞係無人要
好慘啊樓主
外表好重要 好彩陳穎詩生得靚 應該冇人鍾意自己呢個性格 Pizza成日求愛不遂 社陳直頭人見人憎 自己都唔好受
樓主尊容就算後生十年應該都係入唔到圍
Pizza tone:香港地女人有眼耳口鼻都係靚女
的確香港地真係豬扒都有仔埋單
咁你就好好反省下點解作為女人咁失敗啦
但你口中講嘅每一個人依家都生活得好過你
好失望 冇諗過你會唔鍾意 and 咁賤格對我
講到咁愛Kenneth 最後都係為錢逼Mr C娶你
Kenneth 根本同佢無關係人地可能對佢友善啲佢就自己妄想
自己醜樣無身材選唔到又賴因為人地青春,乜都賴
大把女人30幾keep得好啦
樣衰仲唔後天努力 仲想搵有錢老公 真係笑死人
佢俾你 你就要?
佢撩你 你又受?
明明你有得選擇
唔好瀨人
係你自己搞到自己今日咁肉酸

本身成件事你都有做錯
但都有值得可憐嘅地方
依家你搞到咁
真係好難幫你
陳生 講野唔好咁盡
根本kenneth都唔識佢 所有野都係佢幻想出黎
呢個我都知
但無論Kenneth/Mr C點都好
樓主一腳踏兩船同貪錢都係真

樓主聲稱鍾意Kenneth但又同MrC搞埋,優柔寡斷兩邊都唔斷,然後為左錢想嫁MrC而唔係佢口中最愛的Kenneth
樓主就係個貪錢嘅女人 但又唔自己照吓鏡睇吓自己副尊容
想利用自己身體去搵食 但係又無料
無外表無內涵 仲要係恐怖情人
邊個男人遇著佢就真係慘
Vanessa 點樣 Charlotte 點樣
Stella 同楊同學等等
佢哋點樣
又關你事咩?

係咁話人哋好慘 要幫人追返啲錢
唔好做咁多嘢 係度attention seeking 好冇
樓主無嘢講啦?定又瞓咗?
你好俾面!

差不多
你地鍾意啦 我都係求財 亦都係人生最後機會
我最憨居 不過出來社會工作 覺得現實同錢先係岩的 唔係鍾智浩同范永強老母就唔會咁慘啦

希望大家都係尊重返Stella Ip 范永強係我見過最好人最靚仔的人 佢個屎窟鬼朋友真係好賤格 搞到俾人擺左上枱 同Stella Ip真係好俾面我 永遠都會記住

岩岩賤格的屎窟鬼又去左旺角警署報警話我想自殺 佢真係好賤格好屎窟鬼 應該同鍾智浩拍拖都好過同佢拍拖 Vanessa真係慘
可惜無人想同你拍拖 亦都無人同你拍過拖
所有嘢係你幻想出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞