社科俾面事件 2

535 回覆
1 Like 20 Dislike
你同事主即係mr c講嘢係有啲出入 佢話佢係偷食同你上床而現在已有新女友而你話你一直同mr c 響拍拖時有flirt 係分手先同佢上床 mr c 而家需要你

你想為Kenneth 拎返嘅公道係邊樣? mr c 對kenneth 做左乜? 令kenneth 避開你無得同你一齊? 你想mr c 叫kenneth搵返你?
我忘記了我係同佢做左兩次定三次愛 但真係Vanessa分手後才做 唔知點樣定義為之偷食 我亦都唔會話我岩哂 我亦都唔會介意有係道德高地鬧我 但確實過去數年 我覺得佢處理得非常之差 不過多年觀察 我發覺係佢個人有問題非常優柔寡斷 鍾意你果時好好 我亦都冇諗過佢咁鍾意我幾年會唔鍾意我 亦都會千方百計揈甩你 就好似依家咁

佢依家不斷描黑我有精神病又話我騷擾佢 佢又話我係咁問佢借錢 佢曾經可能俾過夾夾埋埋數千蚊我 但都真係佢好好無啦啦問我有冇卡數 亦都有俾錢我洗 夾夾埋埋幾千蚊對佢黎講好少 但佢係我生命中我覺得其中一個對我幾好既人 佢亦都都會追我還錢 我都有還過俾佢 但真係唔係好記得啦 亦都唔係佢依家好賤格咁形容到咁 不過我知道佢份人係咁 我亦都唔明白點解佢可以優柔寡斷彈出彈入日日唔同跟住又會可以好好又會可以好賤格 所以闖出事件或者叫笑話

我的「公道」和「社科俾面事件」指的是佢纏住我數年彈出彈入 Vanessa上年走左無啦啦又多個新女朋友 我的Kenneth都真係為左佢轉電話避開左我 個人真實感受係好委屈好憤怒 不過我諗其他女仔都係咁既感受 因為佢個人超級優柔寡斷有問題 我知道有啲朋友會係道德高地鬧我 我亦都唔介意 亦都確實係好複雜的事件
你連騷擾人都唔認?
大把證據
你呢個人滿口大話 前言不對後語
佢話嘅係有女朋友時同你上床所以我話佢係偷食 而呢樣同你講嘅有出入

呢幾年mr c有追你還錢

你有冇介紹Kenneth 同事主認識?
佢有搵venessa?
其實講到尾樓主就係個俾事主拋棄嘅性伴
見事主有錢就想敲詐筆錢 如果唔係就不停去抹黑同騷擾事主同佢身邊嘅朋友
其實事主依家問咗你想要幾多錢
你又唔肯正面回應

棄婦 怨天怨地 貪得無厭 介入人哋感情嘅第三者
佢騷擾哂事主身邊所有識嘅人啊
你應該好清楚啦
我唔識佢架 我想8咋 一路得佢回我咋
事主依家問咗你想要幾多錢
肯正面回應未呀貪錢婆
認錯道歉咪講咗囉
都冇拍過拖點樣講分手呀小姐

有乜好賠償 覺得人哋欠咗你點解唔去報警?
仲有唔洗用返呢個分身account 啦
驚你轉來轉去思覺失調更加嚴重
其實陳生已經總結哂
係我分左手之後先同梁小姐上床
而我係唔識kenneth亦無做對佢過任何野
無見過佢無同佢講過野
上面有位佢地既舊同學都話梁小姐15/16年第一次wtsapp kenneth已經嚇怕人令佢改電話
另外佢一直騷擾kenneth老豆 自言自語 而對方係無作任何回應
所有野都係樓主自己po上ig
你同事主之間有乜嘢承諾?
你哋結咗婚簽咗紙?
你哋有公開拍拖確認身份?
自由戀愛
事主鍾意有第三者第四者
就算包晒成個香港啲女 都唔關你事
都係嗰句
事主主動送上門
咁點解你明知人哋有女朋友
有姣婆守唔到寡咁
你明明可以已讀不回無視事主撩你
點解要keep住同事主有糾纏不清嘅關係
喺背後做人第三者
你有冇追佢還錢?

佢有冇去你做嘢果度搵你?
呀 小姐
人哋纏住你 你就受
咁你身邊一有男人對你講多兩句好說
你咪人眾可夫?

呢度都好多連登仔無腦可以幫你買單
建議你考慮吓 有你着數
追佢還錢都好耐之前既事啦
即係你自己犯賤 要通街咬人要樣衰
你同事主之間發生過啲乜
你哋曾經嘅關係都冇任何保障
你喺度嘈都唔會得到啲乜
事主冇責任供養你下半身
你發夢好過啦
人哋母親都嫌你煩覺得你黐線癲婆
唔想同你講嘢呀
連人哋老豆電話都攞到咁把炮
即係有一齊過但佢認為你會娶佢 而你上年已經無搵佢 佢一直搵你同你身邊嘅人 內容話你拖泥帶水係渣男 其他人根本唔關事
佢點做到
一路以為佢目標係mr c 原來係分散投資
父子丼
佢一路搞mr c 我又覺得抵死 佢明顯係上錯床 但就唔應該搞到唔關事嘅人囉
是的長官
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞