社科俾面事件 2

537 回覆
1 Like 20 Dislike
樓主都優柔寡斷,明明同Kenneth 相愛,比人聊下就閪癢比人屌,諗住搵到人埋單飛起kenneth,對Kenneth 不忠
而家無人要就發爛炸
Kenneth 永遠都唔會唔要我 係我同Kenneth俾面事主幾年或者忍左事主幾年 而家無啦啦多個Charlotte想點先

事主有問題 佢真係搏命拉我落水瘋狂纏住我 我過去果幾年係真係覺得好委屈好憤怒 我相信其他女仔都係相同感受 事主亦都係好賤格 我係到俾面Vanessa 就係咁描黑我

我已經通知左佢母親 我放長雙眼睇

好彩姓范個個中學飛起左佢
我就唔好彩了
你自己纏住我咁多年 搞到今日咁 做人唔好咁仆街啦
對人算得係咩 就要俾你?
你憑咩?
幾十萬對銀行都好少錢 我可唔可以叫銀行借俾我唔還?
一隻手拍唔響嫁喎,佢纏住你你就要受?
淨係怪事主搞,搞成咁你自己都有問題啦
佢自己俾我㗎
我係貪得無厭就撳住黎搶啦
好人還好人 我都係對我重視既人同好既人先會慷慨
如果我為左幾千蚊係咁追你還 咁你應該要知自己咩料啦
咁事主同你算唔算只係叫雞嘅關係?
有俾錢你喎
我意思係佢2019年起纏住我 咁多年又拖住Vanessa係咁纏住我 2020年尾Kenneth轉左電話避開我

我忍左佢咁多年 冇橫刀奪愛 依家無啦啦多個Charlotte又想點先?
我冇同佢做愛
你憑咩?
叫雞好過啦
kenneth根本無理過你
人地有女朋友有新生活不知過得幾好
比你纏左咁多年真係戥佢可憐
依家又話無做愛?
你前言不對後語
其實真係唔知邊個滿口大話啦
咁已經唔關你事啦,你係過去式
佢就算賤,你都唔好得好去邊
事主聲稱見識左你真面目,同你斬纜,你仲發哂癲咁都無意思
見你而家咁,佢飛起你都好正常係男人見到你都驚
其實懷疑佢自己情愛妄想
人哋同佢講兩句嘢 就以為人哋想娶佢
好似啲毒撚咁
你唔好咁賤格啦 描黑我都算啦 亦都唔關你事啦
你地鍾意啦 佢自己在港大社科咁樣纏足我幾年我覺得好委屈好憤怒 想發洩啫 亦都想討返個公道
都話講左

我亦都將事主咁多年的情況通知左佢母親 佢個人有問題 日日都唔同 又成口大話 大家放長雙眼睇啦
你地做過幾多次?
Vanessa走後 應該兩次
總結
1. 樓主思覺失調
2. 樓主求愛不逐 有男人撩就主動同人做愛
3. 事主見樓主無錢可憐 借錢俾樓主 但樓主無還過
4. 做咗1次愛就想人俾哂成副身家佢
5. 樓主係貪得無厭 但又無料無姿色 參選香港小姐都入唔到圍 吊唔到男人嘅loser
公咩道丫
無人要自己係到發爛炸
唔想接受現實死都要人娶你等你唔洗返工日日係屋企r 腳趾咋嘛
咁今次關其他中學同學同連登仔咩事?
點解要係咁騷擾佢地?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞