社科俾面事件 2

537 回覆
1 Like 20 Dislike
條件從來都得一個 佢有着數 我有着數 事主母親都知的

我亦都唔介意陳同學告我 因為真係完全唔關佢事 我亦都真心唔想影響到佢
樓主可唔可以回應

你講嘅公道係點樣
?????
可唔可以具體啲
着數即係點樣

啲人想幫你 都要知你想點
可能又係情緒勒索人結婚 真係痴線
你已經影響咗人啦梁小姐
成日話事主同你做完愛依家先走出嚟道歉係扮哂嘢
你依家影響完人哋喺度話真心唔想影響到人哋係一樣咁扮嘢
查咩鳩者
上個post 都係得你一個戇鳩話告強姦
咁撚易入咩你老母
死攬住個白卡拓柒呀
I know 我第一日已講真係冇哂辦法了 …
告唔入Mr.C都有排煩
呢啲case都係想個男仔煩
講兩句唔夠講就老母乜乜
俾啲質素啦
警察會受理先算
質咩素者
你係要擺明白卡攬白卡咪出聲囉
你可以出於自己既過去而同情
但係去到咁是非不分就算鳩數把啦
你消失唔好再搞事 過好自己生活 就係對所有人都好
如果唔係只係自取其辱 無人會可憐你
起底你就明點解佢會撐
佢都出哂名啦
物以類聚
原來要支持一個唔肯承認自己有精神病嘅人無條件收聲先得,否則就要人身攻擊你來滅聲
有精神病唔係大哂
佢依家影響到好多人 騷擾好多人
唔通仲要笑笑口包容?
不過你俾錢佢啦咁 你覺得佢咁慘嘅話
當你以為自己係正義既時候
其實你只係將件事越描越黑
令更加多人唔會企係樓豬個邊

收手啦
你覺得你真係有能力去幫到樓主咩
你只係係度同佢製造緊同溫層令佢更加無病識感

不過都唔可以排除你想搵更加多同類一齊陪你既
如果我唔想佢睇醫生
我就唔會留呢個言
「想自殺都算精神病
建議入急症室同醫生講」

社科俾面事件 2
https://lih.kg/DeqgFHX
#299 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你哋係咁鬧佢白卡又會令佢承認自己有精神病?
屈人都追吓po 先屈啦
或者調返轉, 佢哋覺得我哋有病
樓上真係有問題
同樓主上床嗰個你唔覺得因為想settle件事嘗試透過律師俾錢樓主睇醫生
而expect一個一直以來用持平態度評論嘅網民出錢
點解同佢上床就要俾錢佢?
請問樓主係咪妓女?
1516年即係樓主啱啱讀Asso
咁完全唔關事主事
妓女呢個point討論過啦
辛苦你少少 爬上去睇啦
情愛妄想症(英語:Erotomania)是一種少見的心理疾病,患者會陷入另一個人(通常有較高的社會地位[來源請求])和他談戀愛的妄想之中。[1] 為紀念法國精神病學家克雷宏波(1872-1934)於1921年發表了題目為「Les Psychoses Passionelles」的一篇論文,該病徵又被稱為克雷宏波綜合症。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞