社科俾面事件 2

537 回覆
1 Like 20 Dislike
如果我今日話你既社科比面事件搞到我精神繃緊搞癲左我而周街同人駁火 對其他人既一切損失又係咪你黎負責返?
你又靚仔又有錢 邊似得你可以目中無人呀 我有思覺失調黑心黃俊傑呀嘛
我同Kenneth都唔關你事啦 你咪又係想將我抌返俾人地 你自己闖禍 又係度兜圈 人地范永強係順利校草 你係順利天主教中學之恥 人地范永強冇錢又靚仔又好人 你又靚仔又仆街又唔識講分手呀

我好人呀 俾面俾埋Vanessa 唔係就唔使玩咁耐啦 真係戥佢感到可悲
唔應你就叫目中無人?
你想人應你都要諗下溝唔溝通得到先啦
講既野無重點又淨係重覆又重覆
我慳返啖氣黎暖肚好過啦
同埋我唔似你咁得閒呀 我要返工嫁
我要靠自己努力嫁 唔會好似你咁日日「以小搏大」呀
講真就算事主係個賤男又點
你搞咁多嘢佢都唔會有咩損失
但就俾全世界知道你係個精神病人
你情我願俾人屌咗一次個大把 就以為人哋要娶你俾哂成副身家你 乜你咁貪心嘅 做雞都有付出啦 你同事主做咗一次愛 付出咗啲咩
聽聞事主仲有借好多錢俾樓主 樓主無還過 講真人哋對你都算係咁啦

做女人做到你咁都算失敗
樓主的確係好慘 唔知仲會唔會搵到第二個男人
你自己優柔寡斷闖出笑話 咁樣唔係叫目中無人叫乜啊 唔通我特登無啦啦搵個Kenneth出黎咩 我乜水啊 人地個個返工搵食好忙㗎 邊個俾面我啊

我真係好憎順利天主教中學同范永強事件 搞到今日咁難睇都係你自己攞嚟 你人生仲有大把咁既機會

咁多年又話同Vanessa做愛好怪 又話自己唔開心好耐 仲要搞到人地而家係programme咁難堪

真係可悲 你老母生到你又靚仔又有錢 但係優柔寡斷又唔鍾意Vanessa又成日做愛又唔鍾意做護士
又係俾佢描黑

我人生可能淨係佢身上攞過幾千蚊 我問佢借錢 佢轉頭會叫我還㗎

唔好講到佢10萬月入好大方啦 我又冇撳住佢黎搶 我又冇踢開Vanessa 仲要今日俾人咁樣描黑我 事主真係好仆街
仲有一開始樓主幫個呀伯買吓超值牌 就想人哋俾哂啲遺產你
都可以見到樓主 係貪得無厭 但又唔想付出嘅大懶人
人地仲好鍾意我 拖住件Vanessa 出$3000叫我同佢去staycation添

我相信Vanessa除左同你做愛 咁多年都冇咩着數㗎啦
仲要冇分手費
咁你有無還呀梁小姐?
如果我真心諗阿伯的金錢 一早攞左啦

就算我今日冇錢 聽日死 冇收到阿伯的金錢 我都會幫阿伯
Some

佢都唔係唔會催我
唔係我要求阿伯俾錢我 係佢曾經咁樣同我講過 我聽唔明啊 …
你個陣講到就黎比人斬咁要還卡數
我月入幾多 借完比你叫你還好正常姐大佬 你估你係阿偉?
我冇咁講過

係你成日無啦啦走來問我有冇卡數要還

你真係好_仆街 乜都記得 最叻講大話添
你一日收入都幾千蚊啦

你一出來社會工作 月入差唔多六位數字

老母幾千萬
你同Mr C 2023先搞埋同纏繞,點解Kenneth 係2020轉電話?佢預知未來?

同埋你話係Kenneth lover,點解要chur住Mr C娶你?唔係應該想嫁Kenneth?
事主2019年開始鍾意我成日纏住我 不過優柔寡斷唔識講分手 又彈出彈入

2023年頭Vanessa頂佢唔順走左 不過同理心我諗Vanessa過去果幾年都係好難頂 因為事主真係日日唔同 同埋千方百計Fing甩你都幾衰的
就算係又點 呢樣野可以合理化你唔還錢既理由?
仲有 開口埋口話我個fd窮你知唔知好唔尊重佢?
人地自力更生而家收入唔錯 靠自己活得好過你呀
咁而家事主在港大社科闖出事件和笑話

同埋佢個人有問題 日日都唔同 又惹火又唔識講分手 未社科俾面事件之前我都發訊息俾佢母親 佢母親都知佢有問題 忍到事主啲仆街嘢再講啦 我做到咁盡都係知事主落唔到決定 要母親出手 得我忍到佢 佢娶左我有着數啦
人地范永強超級靚仔同超級好人 我最想嫁俾范永強㖭啊

你自己搞到人地 人地Stella Ip勁俾面你呀 睇你都唔會以人地名義捐錢俾順利天主教中學㗎啦
不如你還咗錢先講嘢啦
一啲係借 一啲係佢俾我 好少 加加埋埋可能得幾千蚊

亦都唔係佢講到咁 我唔知點解佢會有兩個樣 佢試過好好 咁無啦啦問我有冇卡數要還 果時係我剛剛出來社會工作 事業又未起步 得$7000底薪 不過其實我可以問屋企
有錢就要俾你?香港好多有錢人
我意思係佢唔好講到自己好好人咁款 同埋只係加加埋埋得幾千蚊 對事主邊算係啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞