社科俾面事件 2

535 回覆
1 Like 20 Dislike
走前呢
你好賤格 又彈出彈入又纏住人 又搵警察 又搵律師

我又要俾Vanessa顧佢的感受 我諗佢都唔知你咁仆街啦
冇 咁多年我係非常委屈和憤怒
係呀 所以我都勸你唔好再搞咁多野啦
我可以唔追究 但再搞落其他人到就唔知會點啦
到時偷雞唔成食渣米 拎唔到錢仲要賠錢比人仲慘
而家收手 拎去銀行借筆錢去睇醫生
醫好個病老老實實搵份正經工啦
你騷擾咁多人 報警拉你都好正常
你唔娶我冇著數 講好左 又彈出彈入

你咁細膽都唔會正常工作中和有新女朋友啦 日日望住我直播
唔少人俾你騷擾 佢哋都諗住正式告你
I mean before 社科俾面事件

陳穎詩老公勁俾面關注
你等收律師信啦
到時賠到你仆街
笑死我
娶你會有咩著數 日日淨係識訓
是但啦 你只係信你自己覺得係既野
同你講啦 你身邊既人個個都進步緊 得你係到原地踏步
過多幾年你自己察覺到個陣唔好又問點解無人叫醒你呀
我好感恩自己擁有既野 自己既家庭 自己既工作
亦好幸運讀過呢間中學
係到識到班好兄弟 朋友 同發生過既好事壞事都令我自豪
係時候醒啦 日日自怨自艾比過去困擾無意思的
遲吓連作為女人嘅唯一優勢都無埋
又老又殘又無學識又無錢仲要癲嘅
你鍾意啦 面子問題

事主真賤格 我無辜被纏住咁多年 捲入風波
你好賤格 影響到咁多人又唔認數
係你影響到好多人呀 梁小姐
認清現實啦
其實我唔介意你搵我尋仇
但唔該你搞返清楚先 係你不斷騷擾其他人
我一直都係講 你要搞既就搞我一個 唔好搞其他人
你自己話覺得好玩先咁做
你有錢告我 又要顧Vanessa感受

你好賤格
樓主,

冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦
世界好公平
如果人人都心想事成
會天下大亂

世上總要有你D咁既廢人
講賤格邊夠你黎
仲問我自殺未
但你放心 我生活美滿 唔會自殺
見你細膽 講笑姐

你好賤格 走數最叻
咁事主咁多年黎講d 灣都可能同你講緊笑姐
咁事主咁多年黎講d 野都可能同你講緊笑姐
你覺得好好笑?
我睇返你而家就真係覺得好笑啦
你好賤格 我同Kenneth冇理虧 我就算自殺都要公開事件
事實係點 相信已經水落石出
無人要你自殺亦唔需要自殺 你淨係需要去睇醫生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞