社科俾面事件 2

535 回覆
1 Like 20 Dislike
樓主pin this la
我一定會將所有野公開 再自殺

我冇精神問題 亦都冇思覺失調 我有正常社會生存能力 做野冇着數冇權衡過唔做的

我已經講左我從來都唔係玩 這是我人生最後的機會
到呢一刻 你都仲要用自殺去情緒勒索人
你真係好恐怖 係不折不扣嘅恐怖情人
你係都要咁既我都別無他法
淨係可以報多次警
你鍾意啦

如我身體冇問題 我有能力自己賺錢都唔會想應付你啦 Kenneth有樓 你地自己諗 好快遲早再發生咁既事件 又俾人分家

我係哂冷 亦預左自殺 只係為了生存
從來都唔係玩的

我都唔想影響到陳穎詩 真係冇哂辦法了
無話你玩喎
因為你真係心地唔好 恐怖情人
接受唔到自己同完人做愛 人哋唔要你
就搞咁多嘢去影響 騷擾咁多人
照下鏡 你越玩落去 一年老過一年
到時先搵男人都難
做咁多嘢 搞咁多嘢 但最後咩都得唔到
我覺得你真係好可憐
TL;DR
男主角有女朋友仲四圍溝女,又sext又開房,點知屌著條女(OP)係白卡嚟,結果趙完鬆唔到仲搞到通晒天,件白卡以為搵到如意郎君,依家上晒身好閉翳

有冇理解錯
咁樓主權衡完,搞咁多野你會得到d 咩?
都講左好多次 你最大既問題係精神問題
自己唔願意面對仲日日搵野黎瀨
你肯去睇醫生肯食藥其實都可以同普通人一樣
簡而精既總結
值得比更多人睇到
無四圍溝既但類似啦
你鍾意啦

如我身體冇問題 我有能力自己賺錢都唔會想應付你啦 Kenneth有樓 你地自己諗 好快遲早再發生咁既事件 又俾人分家

我係哂冷 亦預左自殺 只係為了生存

我已食了很多年藥 返緊學你纏住我果時已經有食了
靚仔1000個都冇1個啦 我廷廷好靚仔的 冇你咁有錢都係中產

你纏足我咁多年 怨邊個 人地真係為你避開我

你咁賤格忍到你再講啦 你有着數
自己無能力就可以喺度逼人俾錢你?
我都好慘啊 有無人可以都俾錢我洗呀?

無人對你有責任 所有嘢都係你自己造成 無錢就去攞綜緩 關人撚事?
樓主已hang機 前言不對後語 淨係識不停重覆一樣嘅嘢
追哂佢講d 野,發覺呢個女人痴撚線活係自己世界,永遠錯在人地,自己無問題咁
典型精神病人特徵
痾屎唔出賴地硬
爽唔爽呢
佢參加過咩全球小姐,有獎㗎
娶邊個嫁邊個唔係計着數
既然你個心都唔係Mr C度
無謂格硬一齊同結婚啦
嗰個全球小姐 全部騎呢怪
自己咩都無付出就想吼人哋副身家
呢啲女人真係恐怖到傻 無男人頂得順 仲要唔係靚女
老實講事主借俾你啲錢都已經賠償夠你有突啦
叫隻靚雞都唔洗咁貴啦 仲要無手尾
都比唔上人 青春無敵

好傷心 已經老緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞