社科俾面事件 2

534 回覆
1 Like 20 Dislike
喺上個po 我咪講咗如果mr.c真係好有錢咪考慮俾錢佢睇醫生
一係由得佢鬧橫掂佢又唔會報警話強姦,又唔會去mr.c公司嘈
呢兩個解決方法都係滿足樓主
1. 樓主要錢 俾錢
2. 由得樓主盡情發癲 周圍煩住事主人邊啲人

想問你覺得合理咩?
咁咪全部去睇精神科
期待一個唔肯承認自己有精神病嘅人去睇精神科本身就係mission impossible 啦
所以我先提議mr.c如果真係好有錢又覺件事困擾的話咪試吓透過律師俾錢樓主去睇醫生
睇吓平唔平息到
我夠俾佢纏足咁多年 搞到今日咁啦 個個都好忙 我冇面唔緊要 咁Kenneth點啊?
我精神冇問題

我只係想要返一個公道

事主真係護理、社科和順利最賤
咩事
九唔搭八
關我講嘅嘢咩事
唔明你想表達啲咩
可唔可以具體講吓你想要嘅「公道」係點樣
我唔知邊個 我冇問實Melody是否Charlotte 我都可以問下係邊個

我亦冇認真研究過Vanessa咩樣 我淨係知佢男朋友前中我咁多年好委屈好憤怒姐
你都唔肯定是否Charlotte
點解你講到實牙實齒咁款
又係咁提住人哋個名
總之最唔關陳同學事

我唔想Vanessa難堪先拖到依家冇諗過事主咁仆街係到描黑我

事主在仁安醫院找到新女朋友 我啲中學同學都有搵佢 佢都係到話精神病精神病 總之個人係有問題 優柔寡斷日日唔同 呢幾年搏命拉我落水纏住我 早日引火自焚 佢母親都知的

唔好玩啦又靚仔又有錢
唔係分身, 即係同路人啦, 又多個圍爐
點解我會去佢公司係因為:

佢咁多年纏住我 日日都唔同 我點知佢諗乜啊 你地唔好話佢成日FaceTime我係到打飛機 有精神病?咁有錢咁靚仔唔鍾意Vanessa又成日做愛又話人地好怪 有精神病?
從來都唔係做愛既問題

你自己係港大社科拖住個Vanessa 搞到我個Kenneth為你轉電話 纏足我幾年 無啦啦又多個乜同事都好啦

我都係想要返個公道啫
I know 事件亦唔關陳同學事 我係搏到盡 從來都唔係情緒勒索事主我會自殺的
你地鍾意啦 Vanessa讀港大社科咪得囉
人都死左啦 陳同學告邊個姐
透過律師俾錢梗係實報實銷啦,唔通俾舊錢佢走咗去咩
覺得唔合理咪由得佢鬧,邊個煩到頂唔順就去睇精神科/心理
你覺得樓主講道理嘅咩?我都無端端俾佢鬧啦(仲要俾個on9屈係樓主分身)
佢會因為你哋幾句說話收手?
無辦法㗎,有個唔肯承認自己有精神病嘅精神病人要同你攬炒
即係好似以色列隔離住咗班哈馬斯,日日射火箭過嚟,
只能upgrade 自己嘅「防衞系統」
呀哥仔 既然你都係唔關事既我建議你做下cdrom唔好出聲算啦
無謂無啦啦比人屌啦 見到你無辜中槍都覺得你慘
又用自殺去情緒勒索人
我在問之前和事主還有新女朋友的仁安同事 不過我相信人地都唔會覆我
見到你又忍不住想回應喎
我講左好多個月啦

1、呢個係我人生最後的機會

2、事主個人有問題優柔寡斷彈出彈入搏命揈開你咁賤格 我先去到咁盡 等佢母親出手 佢母親都知佢個人係咁 之前已經通訊過了

如果過到呢關 我都唔介意陳同學告我

我唔似得事主咁賤格走數 佢係港大社科闖出笑話 搞到楊嘉驃同學俾人屌老母 都唔會以楊嘉驃同學名義捐錢俾順利天主教中學㗎啦

我咁多個月分享的全是真人真事 我就唔似事主成日講大話 我亦真心冇精神問題 都冇思覺失調 只係真係影響左好多無辜的同學 事主自己咁靚仔咁有錢自己搞出事件 我亦冇做人第三者 如果唔係一早踢開Vanessa啦 你地唔好係到轉移視線啦 不過我都唔會介意你地係道德高地鬧我 我俾佢纏足幾年 仲要依家今日搞到咁 我都好無助 好想回復正常生活 事主有問題你地又唔相信 好賤格啊!
我從來都唔係玩 亦都唔排除自殺 都唔係今日先講

呢幾年比事主纏足幾年 仲要搞到今日咁 事主真係好賤格
想自殺都算精神病
建議入急症室同醫生講
一句到尾
樓主想要幾錢啫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞