社科俾面事件 2

533 回覆
1 Like 20 Dislike
大家上網 又唔使出名 講野唔使負責任 我真心幾鍾意陳同學&陳同學老公 我覺得人地好成熟
我無分身 亦都無好細心閱讀每一個留言 我做咁多事情都係見有人送上門 有風洗到盡 我亦都唔介意大家鬧我 或者係道德高地鬧我 如果我係壞人位置一早上了 就唔會同Kenneth搞到今日係社科咁難睇

亦都唔排除我會自殺 我已經講左好多個月 從來都唔係玩 我亦冇本事俾陳同學告 Since Day 1 我亦都冇睇唔起陳同學冇本事告我 我係志在一招打爆機啫

我亦同Kenneth約定了兩輩子 不過一定會公開所有野 包括全護理界、全社科界、全順利都知道范永強好朋友係一個有問題彈出彈入的賤男 成日好鍾意我諗住我打飛機 又拖住Vanessa話好怪都成日做愛

仲有幫Uncle Fred公開他真實的遺願 錢我就冇收到 咁多年都真係仁至義盡

大家都係成年人 我有正常社會生存能力 亦都冇精神問題 不過我唔排除我會自殺啫 唔知道Vanessa比事主fing足咁多年得一句 「嗱佢自己走㗎」 我會否收到事主母親帛金

我去得咁盡 我唔係因為有精神問題 係因為我真係哂冷包括我既性命
我又唔係想人地討厭事主 我只係想討回公道 我亦都真係唔方便搵佢 因為佢會報警和搵律師

我亦都係全心搞事 希望咁多間院校咁多個圈子 都關注事件 我是這次為我人生最後的機會 好可能都會自殺 唔知道Vanessa得一句「嗱佢自己走㗎」 我會否淨係得一句「嗱佢自己自殺㗎」 帛金都收唔到

我都知真係影響左好多無辜的同學 還有無辜的楊嘉驃 無辜的順利天主教中學🙏🏼 Also Mrs F & Mr F

我都唔係玩的 1000個人都唔知有冇一個高分靚仔啦 陳同學先生依家都係一個靚仔
好心人 真實討論

但我真係無精神問題
你最得閒 我就唔信你冇返工了
👆🏻佢講緊陳同學

我係真心感到非常抱歉🙏🏼 因上班後識野了 我係為了金錢不擇手段 亦都係我人生最後機會 由Day 1起我都係講呢句🙏🏼

陳同學老公好成熟 佢好關注事件 個個都鬧我 我唔覺得陳同學老公係特別口賤同狙擊我 佢某啲俾我既意見都係合理 我都相信我對陳同學影響好大 我相信你對陳同學黎講都係好重要 真心相愛
你自己闖出事件

又賴人地有精神病 你都唔會以楊嘉驃名義捐錢俾順利天主教中學啦 你係順利之恥 范永強係順利校草 我搞咁多野就算放Kenneth上枱 都唔會拉佢落水 死左都唔會 你叫你母親做定帛金俾我啦

你就唔同啦 Vanessa錢又冇面又冇 不過我諗佢咁多年都唔知你咁樣講佢啦
搞笑 咁我梗係知道對於陳同學同你黎講係唔好笑 你好成熟👍🏼 真心欣賞 事主就唔同啦
時間證明一切 今次只係事主第一次 希望各位順利天主教中學、護理界、保險界既朋友關注事件 還有事主 唔排除我會以死明志
雖然你好憎我 不過唔希望你轉移視線 係事主送上門 事主拉住Vanessa 在港大社科送上我和Kenneth的門 依家就咁走左佢 又多個新女朋友啫 話知你係叫乜名啦

不過我睇佢都會唔認數 又唔會以楊嘉驃名義捐錢俾順利天主教中學 我唔排除我會以死明志 不過我一定會拉晒佢全家落水 佢母親都知道事主係咁 我相信依家都知道 反正只係第一次 好快又會發生 好過再有無辜女生中伏 我的Kenneth都中伏 人地為左事主情緒病發
我估你唔係我地中學既人 好多謝你的關注和留言 事件係影響左好多無辜的同學 我最重視的部份 事件對陳同學影響係好大的 我諗佢先生一定係好憤怒好痛心 上面的留言佢都有提及陳同學曾經想自殺 我真係冇晒辦法先分享陳同學的事蹟 亦都感到非常抱歉 我第一日已經講緊 都唔係依家先講 另一個我最重視的部份係Stella Ip非常俾面我

如我自殺都唔係因為大家網絡欺凌返我 只係因為我要以死明志 事主母親知道事主有問題 事主依家都係到轉移視線話我有精神病描黑我 我就要全世界都知道佢係一個仆街賤男 最X憎范永強事件和順利天主教中學 你簡直係順利之恥 仲要成日諗住我打飛機 Vanessa我唔理佢靚唔靚 身材好唔好 肥唔肥 我從來冇見過佢 亦都對佢冇興趣 我只係因為佢都係讀港大社科將佢擺上台 亦都唔介意佢鬧返我 你都成日同人地做愛 又話冇興趣又話好怪
睇黎你係熱心的連登網民 就算搞出咁大事件 我完全冇問題 多謝🙏🏼 自殺係因為我要以死明志 事主在港大社科搞出事件 仲要踐踏我們的社科之草
一個公道 佢咁鍾意我纏足我幾年 成日搵我打飛機 仲要拖住Vanessa 你依家周街抹黑我有病都算 我的Kenneth仲要為你轉電話避開我 依家多個「new gf」

我冇得就咁算 亦都講明真係為左着數 你自己送上門

事主有問題 佢娶左我有着數啦 忍到佢再講啦 亦都係我俾佢母親的訊息有提及 我去到咁盡都係因為事主冇落決定的能力 佢連講分手都講唔到 隔住范永強的訊息都真係咁樣討論的 係依家佢唔認數啫 都預咗啦 因為佢個人就係咁

你有着數 我有着數

都唔排除我會以死明志 連分手事主都沒有處理的能力 我唔知事主和他的母親依家點諗
我如果真係自殺 我係非常理智下了決定 因為我要以死明志 你呢世都諗住我打飛機啦
唔知道邊個Kenneth的女fans在抹黑我

你唔好咁賤格啦 你明知道 who is 1000% 成日又話以為我淨係鍾意佢唔鍾意你

不過事主都真係唔知Kenneth係我地嘅社科之草 佢亦都未見過佢
唔係呢個問題

一個公道 佢咁鍾意我纏足我幾年 成日搵我打飛機 仲要拖住Vanessa 你依家周街抹黑我有病都算 我的Kenneth仲要為你轉電話避開我 依家多個Charlotte

我冇得就咁算 亦都講明真係為左着數 你自己送上門

事主有問題 佢娶左我有着數啦 忍到佢再講啦 亦都係我俾佢母親的訊息有提及 我去到咁盡都係因為事主冇落決定的能力 佢連講分手都講唔到 隔住范永強的訊息都真係咁樣討論的 係依家佢唔認數啫 都預左啦 因為佢個人就係咁

你有着數 我有着數

事主母親都知道的 我冇咁天真 大家都係成年人冇着數唔做
我精神冇問題 多謝各位關注社科俾面事件 還有優柔寡斷在港大社科闖出笑話的事主

我係是這個為我人生最後的機會 事主年分手都唔識講 唔知道我死左 佢會否做帛金俾我
唔係 我已經無法向銀行借錢 Uncle Fred死左我唔知邊個仲會借錢俾我 我認為失去佢係我人生最大的損失 雖然談不上比Kenneth重要 但係都好重要 我的父母一直都冇支持我 好可能一個月內就會自殺

不過我一定會攬事主、事主母親、事主有關人士、Vanessa、新女朋友(話知你叫乜水啦)、順利天主教中學、Uncle Fred遺產有關人士落水

都希望各位順利天主教中學、社科同學、護理界同學關注事件,還有優柔寡斷闖出笑話的事主

-
我對陳同學的傷害已經發生了 我相信佢同佢先生都係睇緊事件進展如何 我從來都冇睇唔起佢冇料告我 我亦都認為佢先生真係好成熟
學返好憎我成日道德綁架我果位觀眾先

唔係 我已經無法向銀行借錢 Uncle Fred死左我唔知邊個仲會借錢俾我 我認為失去佢係我人生最大的損失 雖然談不上比Kenneth重要 但係都好重要 我的父母一直都冇支持我 好可能一個月內就會自殺

不過我一定會攬事主、事主母親、事主有關人士、Vanessa、新女朋友(話知你叫乜水啦)、順利天主教中學、Uncle Fred遺產有關人士落水

都希望各位順利天主教中學、社科同學、護理界同學關注事件,還有優柔寡斷闖出笑話的事主

社科俾面事件仲有另一個名叫俄羅斯輪盤 唔知道各位觀眾記唔記得 反正事主分手都冇能力講 依家就睇事主老母 都唔知佢會唔會做帛金俾我㖭
Dear 事主人中之鳳成功母親:

我只係想要一個公道。

佢咁鍾意我纏足我幾年,成日搵我打飛機,仲要拖住Vanessa,我都真係唔想Vanessa在港大社科難堪,玩左一段時間,依家周街抹黑我有病都算。我的Kenneth仲要為你的兒子轉電話避開我,依家多個「新女朋友」乜名都好啦。

因為Kenneth的面子問題,我冇得就咁算。亦都講明真係為左着數,令公子自己送上門,佢亦都需要我。

事主有問題,無法處理his girlfriends issue。佢娶左我有著數。你有着數我有着數,忍到佢再講啦。社科俾面事件前我曾經發訊息和你通訊,我去到咁盡都係因為事主冇落決定的能力,佢連講分手都講唔到。隔住范永強的訊息都真係咁樣討論的,係依家佢唔認數啫,亦預左。因為佢個人就係咁。

大家都係生意人,強強聯合。希望你唔好介意,難聽啲講句,佢遲早都俾人分,或者幾百條女去佢屋企尋仇。早日落決定和和解罷啦,令公子連講分手的能力都沒有,唔好講落決定結婚。🙏🏼

唔知道你是否清楚我係去到好盡,陳同學家庭都隨時準備告我,我從來冇睇唔起佢冇本事告我,佢比任何同學都有本事。我細個唔識野,亦都冇問清楚佢家庭的資訊,不過我相信佢家庭係白手興家,所有家庭成員都係體面的中產。對我而言,都係錢既問題;對於陳同學除了錢,更加是面子的問題。佢亦都曾經嘗試自殺,我相信佢先生和其他家人都感到非常痛心,一定會出錢支持。我都相信佢家庭非常支持佢,唔似得我既家庭,對於住私樓的人,都只係按層樓出黎就有律師費。我亦都唔清楚陳同學的家底,我亦都冇本事賠償,亦都冇本事支付律師費,隨時準備自殺攬炒。

我係俄羅斯輪盤緊,令公子一定冇落決定的能力,Vanessa俾佢fing捉咁多年,佢闖出此事件,佢都係一句「拿佢自己走㗎」。

我亦承諾Kenneth繼承的所有錢都一定會俾晒你全家,我真心唔知道佢父母有幾多錢,不過一定有一層市區700尺私樓。

我要講既就係咁多,從來都係曬冷,最多自殺,亦都不會影響到Kenneth。死可以解決好多問題,我都唔係情緒勒索你們。錢都可以解決好多問題,不過這個事件你地解決唔到,令公子都冇能力解決到。

梁愷家上
22/10/2024
05:19
其實咩叫以死「明志」

你死咗,社科俾面事件同遺產事件只會石沉大海,以後冇人記得,冇人會再追究,公道都唔會出返嚟,大家只會慢慢忘記

Mr.C 唔會留一滴眼淚,生活只會如常,繼續攬新女,新女都唔會care 以前嘅事,最後又好似vanessa 咁受傷害,不斷有下一個受害者

真係唔值得為咗d 人渣放棄自己,要活得比佢哋好。最想你死就係d 身有屎嘅人,搶走uncle fred 千萬遺產的子女s
還有不夠一個月就是我27歲生日

我剛剛出來社會工作 令公子通知我 順利天主教中學和CCCU的呂宇華同學因為做傳銷 爭黑財錢 無力還償自殺 有些同學估可能是上七位數字

因為事主在港大社科優柔寡斷目中無人闖出事件 俾人屌老母的楊嘉驃同學 因為生cancer 真英年早逝 典型的社會精英 中學做社長 人地考公開試入香港大學 出來真搵大錢做Ibank 亦都有愛他的未婚妻

唔知道會否下一個到我 多謝令公子俾機會我返黎順利天主教中學「搵范永強尋仇」

我和易廷約定了兩輩子 對我和他而言 從來讀什麼學校和住邊都不重要 點寫都係果句你地鍾意啦
認錯
道歉
講分手
賠償
情況有啲複雜 不過好多謝你留言支持我

我搞咁多野都唔係真係冇諗過 從來都唔係玩 亦都真係衡量過 有風洗到盡 俄羅斯輪盤 大不了就自殺死左去 因我的身體真係冇辦法在殘酷的職場生存多幾十年 依家又得罪左陳同學和她的家庭 我相信對於佢同佢家庭黎講唔係錢既問題 真係愛女心切 陳同學面子問題

我係哂冷 不是求愛不遂自殺 係我的「社科俾面事件」失敗 事主過去數年真係好鍾意我 我是他的上風 亦是Kenneth的上風 我去到咁盡係因為真係佢有問題 亦都需要我 亦都需要佢母親落決定

可能好多人心中有個問號 點解唔嫁俾Kenneth Kenneth有情緒問題 我同佢都好複雜 一言難盡 真係為左一招打爆機才分享 我同佢咁多年 應該都冇乜人知 除左聰明的Y🐰姐 大學搞到咁亦都唔係如願 我相信對Kenneth黎講都係一個遺憾 有機會再分享
大家都係睇返我的置頂🙏🏼 希望大家都唔好相信事主描黑我有精神問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞