社科俾面事件 2

537 回覆
1 Like 20 Dislike
幫我含ok?
想屌完再鬆
睇下佢會唔會進化成終極白卡
我幫你ok?
含完唔會搵你老母的
驚你走唔甩
Kenneth係我地社科可能係最靚仔的男仔 和Vanessa一樣讀港大社科 亦都係中產 「白馬王子」我在2016開始就同Kenneth相愛

「社科俾面事件」就係 我在2017年入中文大學撞返事主 2019起事主成日纏住我 又拖住Vanessa 2023年頭Vanessa頂佢唔順走左 無啦啦又係仁安醫院多個Charlotte 咁多年我覺得好委屈好憤怒

2020年尾 Kenneth見事主又靚仔又有錢又超級鍾意我 轉電話避開我

我精神冇問題 呢幾個月我拖左咁耐都係因為唔想搞到Vanessa咁難堪咁肉酸 我相信佢比優柔寡斷的事主Fing左咁多年都係重傷 所以我都只能分享陳穎詩整蠱我的故事 同 公開表達返我對社陳同學的感想 不過睇黎事主都係由頭到尾 都係一個負唔起責任彈出彈入又滿口大話既人
精神分裂症患者嘅典型破裂性思維

呢啲筆跡好珍貴,意思流作品,同睇畢卡索抽象畫一樣,識欣賞嘅人自然會識睇
原來係求愛不遂 痴q咗線
見你成日話adulting adulting唔係咁嫁
錢係好重要 係唔代表你淨係為錢而唔使理其他人感受
adulting係更加係be mature 你知你無乜同理心的話就試下多d代入人地理解下
如果覺得有困難既真係去睇下醫生啦
師兄識d野
我有幾份佢既作品係手 想同你分享財富
樓主似有情愛妄想
妄想完一個Kenneth 之後又妄想另一個事主
我精神冇問題 社交都冇問題 係你有問題

陳穎詩有歌手 我都有Kenneth 社陳就慘了
kenneth 唔要你啊仲妄想
同你講多次 個段時間你係同緊我兄弟傾計
我無份參與 句老公擺到明係佢串緊你的
繼續講大話
你咪唔好信
就算你個陣真係溝佢又點
唔通今日講完我係你老公 就真係要娶咩
係就唔會咁多人分手離婚啦
等我試下代入精神分裂症患者嘅破裂思維同樓主溝通:

樓主2017年開始被召入伍,無奈kenneth老母想迫你入火坑,手腳被遠距控制,強迫做愛下禁錮你身心六百天,一千萬蓋口費可惜最後無人俾?
gd 得你先會打
佢有問題 唔娶我冇著數
社科俾面事件白話文?潮文?Benjamin?

欣賞樓主真係好有自信
佢話娶我
佢夠叫你睇精神科
你又唔去睇?
中共都話五十年不變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞