社科俾面事件 2

537 回覆
1 Like 20 Dislike
懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本
https://lih.kg/3792208

爆左
既然唔係做愛問題 咁係乜嘢問題?
Vanessa點樣Charlotte點樣又關你咩嘢事
楊嘉驃係乜嘢事?無啦啦拉死人落水做乜嘢
事主彈出彈入滿口大話 嗰人仆街又關你乜嘢事
人哋係鍾意撩女 係都唔鍾意你
咁又點樣?
都係嗰句 你明知人哋當時拍緊拖
事主係賤格撩你
但明明你可以無視佢已讀不回
你又係咁同人nonstop WhatsApp
又話人哋條肥同樣衰 咁樣唔黑心?
想講事主前女友就算肥都靚過你
睇落仲後生過你
好心提你一句
你越瘦 個樣就越殘越老
人地好鍾意我 又成日諗住飛左Vanessa 因為自己優柔寡斷有問題又飛唔到

黑咩心?你唔好話點解Vanessa男朋友成日纏住我 事實 我都感到非常委屈和憤怒 我亦都從來冇開口叫佢飛左Vanessa

你地鍾意啦 我都老緊啦
你都識講人地轉電話避你
擺到明係怕撚左精神失常既你啦
都講過好多次 我唔識佢 亦都無同佢見過面講過野
同埋你都唔好再當呢到係facebook啦 睇左醫生先啦
人地纏住你你就要同人做愛?
點解明知人地有女朋友你仲應人嘅
其實係唔係你自己都有主動比回應事主呢

你情我願做人第三者 之後仲想事主比錢你係咩事
人哋話鍾意你就信?
真係鍾意你就一早分咗手啦
你話佢滿口大話 你又信人哋真係鍾意你?

人哋可以纏住你
都要你留個位俾人入
人哋先可以纏住你
想知點解你當時覺得人哋纏住你咁煩
點解當時又唔已讀不回
堅持同事主糾纏幾年
人地係為左你轉電話避開我
真係好仆街 又係描黑人有精神病
你諗下 你都就快30 唔通仲諗住日日社科事件到40 50 60歲?
你覺得咁樣可以得到d咩?
日日係到諗住有筆天降橫財夠你過世咁不切實際 不如腳踏實地老老實實咁搵工好過啦
有無第二句?成日話佢係為左我轉電話不如拎少少證據出黎
你有無病 你睇返你舊po就知啦 幾多回覆都叫緊你睇醫生 扮睇唔到?
叫你睇醫生好似害左你咁 你唔睇就真係害緊人啦
或者快啲醫返好自己搵男人埋單好過
都仲有好多毒撚願意埋又老又醜嘅女人單嘅
和事主母親的訊息分享

就算你地依家係到道德高地鬧我 Vanessa呢幾年事主係唔鍾意佢都成日同佢做愛係事實 又話同人做愛好怪 又成日纏住我 我亦都冇一腳踢開Vanessa

各位護士界朋友 建議各位睇路 唔好又有下個Vanessa Chung和Charlotte Kwok 人財兩空 人地好識講大話的 依家又係度描黑我有精神病同黑心呀

楊嘉驃真係慘 我事主目中無人 俾人屌完老母仲要冇得收到賠償 我只可以講抱歉 呢世我都唔會否認 有問題建議搵返事主和他的母親啦

和事主母親的訊息分享

就算你地依家係到道德高地鬧我 Vanessa呢幾年事主係唔鍾意佢都成日同佢做愛係事實 又話同人做愛好怪 又成日纏住我 我亦都冇一腳踢開Vanessa

各位護士界朋友 建議各位睇路 唔好又有下個Vanessa Chung和Charlotte Kwok 人財兩空 人地好識講大話的 依家又係度描黑我有精神病同黑心呀

楊嘉驃真係慘 我學事主目中無人 俾人屌完老母仲要冇得收到賠償 我只可以講非常抱歉 呢世我都唔會否認 有問題建議搵返事主和他的母親啦
你都識話轉電話係避開你
咁即係你問題啦
唔係點解要避開你

事主初初都俾你嚇親避開你啦
唔止你所講嘅Kenneth
你身邊啲朋友中學大學同學都陸陸續續避開你啦
避開你有幾出奇

你快啲睇醫生啦
人哋拍拖嘅嘢關你咩事
人哋鍾唔鍾意自己女朋友關你咩事
你係佢女朋友嗎?
為左事主避開我
?!?!?!
個重點係避開你
你明唔明個問題即係你
你唔成日post人哋相出黎 又係咪騷擾人 人哋點會避開你
和事主訊息中提及到Kenneth

事主未見過Kenneth 不過他知道有呢個人存在

事主係一個非常優柔寡斷 心地善良的人 不過佢都係非常識講大話 依家又係到瞄黑我有精神病和黑心

我2019年起俾佢成日纏住成日FaceTime我係到打飛機 仲要拖住個Vanesa Chung Kenneth仲要為左事主改電話避開我 咁多年我係覺得非常委屈和憤怒 我做咁多事情都係想發洩我的委屈和憤怒

亦都係全真人真事 我精神亦都冇問題

不過睇黎事主係咁描黑我有精神病 佢都係唔會以楊嘉驃和Stella Ip名義捐錢俾順利天主教中學

想問Kenneth其實同事主有咩關係?
事主又係港大社科搞咗咩出黎?
想同樓主做愛想奶你腳板底
唔明你想表達d咩
呢到都淨係得你講 睇唔到人地為左我而改電話避你
建議唔好 一陣好似我咁又搞著你身邊人
樓主睇下有人想埋你單啦
move on 搵過另一條水魚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞