社科俾面事件 2

537 回覆
1 Like 20 Dislike
我本身我唔想咁做 不過真係太多人覺得我有精神問題 … 我亦都真係冇 …

我比事主纏足咁多年 仲要依家搞到咁 明明係佢優柔寡斷一拖再拖搞出事 繼續描黑我有精神病有問題 明明就係因為佢自己中左六合彩

我冇精神問題 不過我係去到盡的
見你係陳同學老公咋:

搞到咁非常抱歉🙏🏼 真係冇晒辦法

Instagram @sen.words
#社科俾面事件 我和Kenneth父親WhatsApp訊息分享 我唔知道要點樣證明 同埋真係好多人聽事主講我有精神問題 我亦都係尊重返陳同學和她先生 真係影響左人地生活同埋人地唔關事 我原先都不想影響到佢 但真係冇野好睇 又不想直接到Vanessa部份咁仆街 佢都深受事主其害

但Kenneth咁神秘 我相信都冇乜同學知道佢屋企住邊做乜 我真係keep住同他們一家有聯絡 … 現在都真係因為社科俾面事件 佢又之前情緒病發報警 我不方便找他 佢由頭到尾都知道事件 亦都真係為左事主2020年尾轉電話避開我 依家又無啦啦多個新女朋友 又有個社科俾面事件

我唔知道CCCU邊位咁黑心係到描黑我話Kenneth避開我 可能唔抵得 我亦都想講不是我主動追求Kenneth的 就算細個范永強和事主都不是我主動的

事主有問題優柔寡斷拖住幾條女彈出彈入闖出事件或者笑話 滿口大話我已通知他的母親 我俾佢纏住幾年我感到非常委屈非常憤怒 事件亦都令到我好困擾嚴重損失 我只想找回一個公道 我感到非常無助 都唔排除我會自殺 Vanessa俾佢拖足幾年自己走左去事主都係一句「拿 佢自己走咗㗎」 唔知佢會否叫定他的有錢老母做定帛金俾我 不過我會叫定Kenneth老豆做定白金俾我 我呢年定期都有找Kenneth父親
我之前已經講左要休息
我在2016起和Kenneth有段情

2017年我入中文大學撞返事主

2019年起事主好鍾意我成日纏住我 但佢亦都拖住Vanessa

2020年尾 Kenneth為左又靚仔又有錢的事主避開我 我和Kenneth有另外的問題 所以佢自卑
我有病還我有病

事主優柔寡斷闖出事件還闖出事件

我唔知道Vanessa知道事主咁樣講佢咩感受啦 我超級優柔寡斷的事主纏足咁多年 日日都唔同滿口大話彈出彈入 仲要俾佢咁樣描黑我

我同Kenneth真係冇理虧 事主亦都真係冇見過Kenneth 我亦都冇見過Vanessa 我只係知佢讀港大社科我覺得咁多年好委屈好憤怒 所以嘈緊事主

不過我諗事主有問題 其他兩位女生都感受過都係感到非常委屈和憤怒 事主有錢母親都知的

你地鍾意啦 唔排除公開晒所有野攬炒自殺
事主優柔寡斷待人接物有問題 又係到描黑我有精神病 佢2019年起超級瘋狂鍾意我 但係又唔識講分手成日FaceTime我係到打飛機 諗住我打飛機 仲話出$3000俾我去staycation 咁多年我對住一個咁優柔寡斷男人係覺得非常委屈和憤怒

我都已經通知過佢有錢母親 佢對待女仔的問題 遲早引火自焚 之前出示的訊息係佢有新女朋友仲係到彈出彈入 我去到咁盡都係想佢有錢母親出手 事主連分手都唔識講啦 唔知道搞到今日咁 佢母親會否擔心佢兒子冇辦法處理呢啲girlfriend issue

我自殺前一定會公開和他的母親訊息 話知你地告我 死左啦!
睇完的確係覺得事主賤,咁點
佢賤極都係你兩個人既事
你就因為佢賤搞埋其他唔關事既人,點睇你先係最令人煩厭果個
你唔係覺得其他人會因為咁樣討厭事主掛
唔好天真啦
唔知道又超級好人超級靚仔又超級正常的范永強會否做帛金俾我 范永強真係好好人… 俾人擺上台怨都冇怨過 事主鍾意你同埋係一個好既朋友 所以咁多人幫佢 唔知點解佢處理佢girlfriend issue可以咁賤咁屎忽 仲要日日唔同 由Day 1起都係全真人真事 事主的口供係keep住轉 我冇精神問題 不過我真係有病唔排除自殺 因為Kenneth都有病 我唔知點樣可以睇住佢到死 仲要睇住佢老豆老母我老豆老母

之前和事主母親訊息都講過事主彈出彈入日日唔同 超級優柔寡斷滿口大話的問題 我相信全香港得我忍到佢 事主本人都知道的 事主都真係需要有人睇住同埋睇住佢的Money 我精神冇問題 不過我去到咁盡 係因為事主有問題 連分手都唔識講 我等佢母親出手咋 同埋佢又會報警搵律師 我邊夠佢玩呢?我亦都歡迎大家關注事主的girlfriend issue 從來都冇講大話 都話全真人真事 我冇精神問題

我唔識Vanessa 不過同理心我相信比呢個人fing足幾年都真係「癲左」 點講佢都係一個靚仔 雖然事主母親冇比事主X過 唔知事主冇返工咁長一段時間 會否覺得真係好大問題?

佢又描黑我有精神病 依家又話有返工有新女朋友 我認識佢咁多年我真係唔信
我唔會話我岩哂 我都知事件真係影響左好多同學 非常抱歉 其實我都應該係要早啲預左佢只會係繼續滿口大話描黑我

事主鍾意你同埋係一個好既朋友 所以咁多人幫佢 唔知點解佢處理佢girlfriend issue可以咁賤咁屎忽 仲要日日唔同 由Day 1起都係全真人真事 事主的口供係keep住轉 我冇精神問題 不過我真係有病 俾人纏足咁多年 仲要搞到今日咁 唔排除自殺 因為Kenneth都有病 我唔知點樣可以睇住佢到死 仲要睇住佢老豆老母我老豆老母

之前和事主母親訊息都講過事主彈出彈入日日唔同 超級優柔寡斷滿口大話的問題 我相信全香港得我忍到佢 事主本人都知道的 事主都真係需要有人睇住同埋睇住佢的Money

我精神冇問題 不過我去到咁盡 係因為事主有問題 連分手都唔識講 我等佢母親出手咋 同埋佢又會報警搵律師 我邊夠佢玩呢?我亦都歡迎大家關注事主的girlfriend issue 從來都冇講大話 都話全真人真事 我冇精神問題

我唔識Vanessa 不過同理心我相信比呢個人fing足幾年都真係「癲左」 點講佢都係一個靚仔 雖然事主母親冇比事主X過 唔知事主冇返工咁長一段時間 會否覺得真係好大問題?

我都真係有同理心心地善良 所以唔想直接去到Vanessa部份 但係冇諗過事主係咁樣描黑我 不過我俾佢纏足咁多年我係好清楚佢啲賤嘢!
得啦 全世界都知事主係賤男啦
同時都知你極度心理好變態
都話人哋賤都要你犯賤痴埋去送上門先得

麻煩你唔好再瘋狂loop返同一段說話
事主無周圍唱你老屈你有病
齋睇你ig/ 呢度講嘅嘢都睇得出你有病啦
唔好又瀨sen adhd啦
你有嘅病唔止咁簡單

而且作為旁觀者
發現自從事主現身呢兩日
你好明顯嚴重咗

好心提你一句
覺得自己冇病唔想睇醫生
咪睇吓心理醫生同人呻又好抒發又好
唔好咁㒼塞硬頸 聽吓其他人意見
包保有你着數
你地鍾意啦

我都係求財 我2021年都以為事主係一個Playboy 佢係超級優柔寡斷又會處理唔到呢啲女仔問題滿口大話搏命fing甩你 不過佢都真係一個心地善良既人

不過忍到佢再講啦 大家互相需要啫

我知係影響到好多人 亦都係好失禮
個個都屌鳩你 唔係因為聽咗事主講
係睇到你講嘢九唔搭八又妄想思覺失調周圍騷擾人

人哋啲錢關你乜事 你邊位呀?
你唔好亂咁估人哋個ex係咪癲咗
你估個個都好似你咁俾人飛咗就發癲周圍咬人咩

另外留言留咗好多次 你都冇回覆呢個問題
你只係話:你哋鍾意啦
可唔可以答吓我
點解你當時知道事主有女朋友
你話事主成日纏住你搵你
你明明可以已讀不回或者block咗事主
如果你唔姣婆遇着脂粉客
明明可以一了百了根本唔需要理事主
點解你要keep住同佢WhatsApp
痴埋去做人哋第三者
仲要send你啲核突bra罩相
你鍾意啦

你鍾意繼續發癲黐線自殺又好點都好
你鍾意啦
我都係屎窟痕想做吓善事先咁勸你啫
你話事主成日纏住你搵你
如果你唔姣婆遇着脂粉客
明明可以一了百了根本唔需要理事主
痴埋去做人哋第三者
仲要send你啲核突bra罩相
呢度冇人需要你

至少
事主冇話需要你

唔好成日強人所難啦
聽我講有你着數 快啲收山
攞之前問銀行借啲錢去睇醫生
細個唔興玩MBTI 我返學都真係好迷惘 「啲嘢變得好快」 陳同學好自私鍾智浩都好自私 我都真係來者不拒的 我諗我去到返大學先學識觀察人

我相信佢地都係依家20幾歲先知自己係咩性格

唔講邊有得笑 咁當然對陳同學黎講梗係唔係講笑啦 你地鍾意啦 如果我直接去到Vanessa部份又好仆街
我的訊息都有提及佢有女朋友 我都真係忍左好多年

事主亦都真係好猖狂

都有時候係Vanessa弱勢 我亦都冇趁佢病攞佢命 唔係我一早2020/2021年就是正牌女友不會搞出事件

你鍾意係道德高地鬧我我都冇所謂 如果社會真係公主王子結婚 就冇咁多人離婚啦

不過我同Kenneth都真係冇理虧 事主亦都係有問題 冇辦法講分手 人生只會不斷係不同女生中彈出彈入

我影響到咁多同學都真係我既錯 好難做
我睇唔明你講乜
直接去到Vanessa部分
即係乜嘢部分
人哋嘅ex 關你乜事
唔知你邊位 陳同學老公都冇你咁憎我
我唔係問緊你啲訊息內容
我講緊你明明可以已讀不回的
點解你要同樣keep 住flirt 咁耐
你除咗第一句說話有回應我上個post

下面嗰啲都係垃圾廢話又瘋狂Loop啲黐線嘢
我就留返啖氣暖吓一個肚先
肯回應未?

你話事主成日纏住你搵你
痴埋去做人哋第三者
係事主纏住我

所有都係事實 咁多年事主都係我的下風 佢係一個心地非常善良 亦都係待人接物好奇怪既人

我唔介意你係道德高地鬧我 大人得利益 冇對錯 我已經好好人了 陳同學老公冇係道德高地鬧我啦 大家都係成年人
我放得上網亦都預左有人會咁樣去中傷我 不過我做咁多野都係為左錢姐 事主又靚仔又有錢 唔知佢咁多年想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞