社科俾面事件 2

535 回覆
1 Like 20 Dislike
Vanessa 未走前冇做愛

亦都冇因做愛俾錢
Vanessa 未走前冇做愛

亦都冇因做愛俾錢
一個公道 佢咁鍾意我纏足我幾年 成日搵我打飛機 仲要拖住Vanessa 你依家周街抹黑我有病都算 我的Kenneth仲要為你轉電話避開我 依家多個Charlotte

我冇得就咁算 亦都講明真係為左着數 你自己送上門

事主有問題 佢娶左我有着數啦 忍到佢再講啦 亦都係我俾佢母親的訊息有提及 我去到咁盡都係因為事主冇落決定的能力 佢連講分手都講唔到 隔住范永強的訊息都真係咁樣討論的 係依家佢唔認數啫 都預咗啦 因為佢個人就係咁

你有着數 我有着數
我不想Vanessa在programme難堪 因為我知道佢俾你拖足咁多年係重傷 冇諗過你咁賤格 周街抹黑我
事主真係好賤格 護理和社科之最
我要休息
人地咪同咗你道歉囉
你不如開個價啦啦想要錢 直接認自己係做妓女
樓主有2大訴求
1. 事主娶佢做老婆
2. 事主賠錢

2樣嘢都係唔撚make sense 事主都無責任做
一個公道 佢咁鍾意我纏足我幾年 成日搵我打飛機 仲要拖住Vanessa 你依家周街抹黑我有病都算 我的Kenneth仲要為你轉電話避開我 依家多個Charlotte

我冇得就咁算 亦都講明真係為左着數 你自己送上門

事主有問題 佢娶左我有着數啦 忍到佢再講啦 亦都係我俾佢母親的訊息有提及 我去到咁盡都係因為事主冇落決定的能力 佢連講分手都講唔到 隔住范永強的訊息都真係咁樣討論的 係依家佢唔認數啫 都預咗啦 因為佢個人就係咁

你有着數 我有着數
人地咪同咗你道歉囉
你不如開個價啦啦想要錢 直接認自己係做妓女

上個po
「屌 道咩鳩歉
你情我願 洗咩係咁幫住個白卡」
懇求傳媒界的朋友幫忙:政府6/7000萬港幣遺產公帑 去錯了澳洲墨爾本
https://lih.kg/CRDhokX
#991 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
原來你真係講過要娶樓主
痴線㗎你,屌完charlotte 話唔識人,轉過頭又攬第二條女
借過幾多呀?你會咁好死?
樓豬既世界係咩鳩都人錯
咩鳩都話搵依個 搵個個 搵人地老母解決
從來唔會面對自己既問題

永遠賴依樣賴個樣
賴出身 賴性格 賴際遇

永遠自己都係受害者 完全無反醒過自己
據Mr.C上個po 自己講
佢因發覺樓主似精神病
於是block 9佢
樓主疑似用133不斷打電話俾佢
佢就去報警
即係無交代要分手
試問一個精神病人如何能忍受?
Mr.C 其實你幾多歲?
事主之後已經現身道咗歉
Miss咗,呢個po 定上個po?
你都幾口賤
講事實
樓主自己話為錢
咁唔係妓女?
拉咗未?
上床前有山盟海誓說話
有俾錢都係家用
有人嫖妓前會話「一生一世呀」?「我會娶你」?
其實事主擺明係渣男 so?
都對樓主無責任㗎喎
怪就怪樓主咁蠢信男人講嘢
做愛你有份爽 之後就話個男人錯哂玩你?

自己做第三者 去同人做愛 有今日嘅後果係自食其果
亦唔覺得你有咩咁慘
照你嘅logic 不如你同事主ex道歉俾返錢人啦
咪啦 唔值得為咗d 人渣傷害自己
男人講嘢都信真係只可以怪自己on9
咁大個人自己帶眼識人啦on9
巴打自貼未 想睇你有幾靚仔 小妹濕晒喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞