社科俾面事件 2

533 回覆
1 Like 20 Dislike
偷食有得一次就有第二次,張皓然肯定唔只出軌樓主一個,Charlotte 要帶眼識人呀
正一屎忽鬼 抵你呢世俾鍾智浩騎住
我重有事主投訴鍾智浩打機好狗video
都話100分 冇思覺失調 冇精神問題

好掛住Uncle Fred 我唔想佢死左
我冇同理心就唔會玩咁耐就擺啲對話出黎 叫大家尊重返Stella Ip啦
我冇同理心就唔會玩咁耐先擺啲對話出黎 同叫大家尊重返Stella Ip啦

發現我都幾多錯字 請多多包涵

我屋企咪普通人 父母普通職級 不過我諗佢地係火星特別冇常識

如果有時光機 我諗我中學會上英文堂同中文堂 我都一定會讀副學士 唔會嘥時間 范永強細個都話想早啲出嚟做野 人地都係活在現實之中

人地Stella父母都識講錢同讀書 分分鐘我周街執個阿叔返去結婚 佢地都冇所謂呀 衰過范永強 范永強又唔要我

樓主而家辭咗職,其實你每日擺幾多時間喺 社科俾面事件 上?
除左訓教 好得閒 事主都係 咁佢唔擔心生活
咁不如做返嘢 或者返少d鐘
我都想盡快回復正常生活
你老母出手未姐?????都話你同我結婚有著數 Kenneth d money俾哂C智浩
Pizza都唔耐煩 范永強同鍾智浩同事主老母講左未啊?
男人黎講你真係好賤 范永強冇錢好過你多多聲

睇你幾時俾人分錢 幾百條女去你屋企尋仇
事主覺得同我做愛好幸福的 最鍾意諗住我打飛機
事實如此

好地地一個人點會改電話
咪就係你煩住人先搞到人避你囉 仲唔明?
第一 我當然要返工 唔似你咁遊手好閒
第二 charlotte只係我大學同學 我同佢其實野都無講過
第三 你同強既對話我的確無份參與 佢同你講過我都同你講過全程都係得佢同你講 我無比過任何message佢forward比你
第四 我真係唔識kenneth 佢轉電話真係為左避你
你根本只係相信你自己認為係既野而完全唔肯面對現實
最後都要同你講 你再做幾多野搞著幾多人我都唔會因為咁而娶你 以前對你有feel都係以前既事 而家係就係無 我淨係好愛我而家既女朋友 再拎以前講過既野黎都無意思 如果句句山盟海誓都兌現到既話呢個世界就唔會有人離婚
同埋你係真係要睇醫生
要回復正常生活唔係靠其他人係靠你自己 我要講既野係咁多
你真係好賤 見過男人最仆街都係你 滿口大話 fing黎fing去 講完又唔認 做完都唔認 放長雙眼睇你幾時幾百條女去你屋企尋仇
你同Kenneth 2016相愛,但2019年同Mr C扑野及所謂交往同藕斷絲連。其實你都係對Kenneth出軌,及優柔寡斷不能與Mr C斷絕來往。你同Mr C都係一樣的人。
相信你都唔會為在港大社科搞出事件 以楊嘉驃名義捐錢俾順利天主教中學

我再重申一次我精神冇問題 亦都建議各位順利天主教中學觀眾 還有楊嘉標的未婚妻和家人向事主尋求捐款 人就屌左 我就認得出 係事主最叻講大話兜大圈飛甩所有責任 我俾佢纏足幾年 見識大把佢呢啲招數

你拖Vanessa咁多年 我問你會唔會分錢俾人 你都係話你都有付出

你真係好_自私同仆街 最識講大話 又日日唔同 個個黐住你簡直係中_左伏 我唔清楚知道咁多年的真相Vanessa 有乜感受 我戥佢感到非常可悲 仲有Charlotte Kwok係仁安醫院識着 你仲要俾人擺上網
多謝你先 如果有既話個畫面都應該會幾震撼
不過我無咁既本事 唔好咁睇得起我 我唯一一次出軌都淨係得你一個 呢樣都成為左我最後悔既事 點講都好 你都係快d去睇醫生先 同埋你見到你而家既景況 以前借比你既錢你都係唔使還啦
我俾佢纏足幾年 2023年年頭Vanessa走後 我地先做愛 我夠想做愛啦

Kenneth為左佢2020年尾改了電話

多謝你的關注和留言
點解你周街屌人 而我就要包攬你係出面搞出黎手尾?
你幾時借錢俾我啊?唔好講到自己好好人啦 你真係好狗啊 我唔send對話出黎你都唔會認啦 唔會係度講抱歉啦 依家又係到兜圈

我都已經通知左你老母你係咁 放長雙眼睇 永遠幾百條女又唔識講分手 又搏命拉我落水 好變態啊你過去果幾年
學返你目中無人

我知你未見過Kenneth 你依家乜都話唔係架啦 就算我搵Kenneth出黎話因為你轉電話避開我 你又話人地有病㗎啦

呢個人對朋友都幾好 拍拖真係超級勁_自私同仆街仲要纏幾百條女 我已通知佢老母佢個人係有問題 需要人睇住 歡迎各位護理界朋友 同埋順利天主教中學觀眾放長雙眼關注呢個人的girlfriends issue
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞