社科俾面事件 2

536 回覆
1 Like 20 Dislike
樓主先係成日想人死
佢之前成日喺ig 咒陳同學
搵佢跳樓嘅新聞
賽馬會青少年情緒健康網上支援平台「Open噏」: (Whatsapp) 9101 2012 / https://www.openup.hk
撒瑪利亞會24小時電話熱線:2896 0000
撒瑪利亞會青少年支援熱線(政府資助服務):23892227
利民會《即時通》24小時精神健康支援熱線:3512 2626
生命熱線24小時預防自殺熱線:2382 0000
陳同學跳過樓?
點解呀,佢冇事嘛?
因為俾樓主成日網絡欺凌囉
感覺到你嘅怨氣
點呢?
唔譴責埋樓主欺凌人?
正義使者
ESFJ 陳穎詩
欺凌夠人未呀梁小姐?
玩分身撐自己真係好搞笑
喂你唔記得轉acc
佢因為爆料令一位舊同學跳樓?
唉 你問991011啦
單野佢都知
991即係樓主?
唔知呢
心照啦
已經露哂底
黑心到死 聽到陳同學跳樓 開心到唔記得轉account
喂點樣呀梁小姐
辛苦你啦 兩個acc要轉黎轉去
仲要第一時間估係陳穎詩
連人地個mbti都記得
我連自己個個都唔記得呢
喂梁小姐 你記唔記得我mbti係咩?
其實睇佢語氣同立場都聞到陣味...

一般人咁難開連登ac, 竟然開到分身都幾犀利
又醜又蠢,好撚慘
潜水了
開緊第三個acct 呀,等陣啦
快少少啦 好好笑
你地鍾意啦 …

有關我和Kenneth:
Kenneth由15-16年收到第一條msg就開始避Hera
- 不是我主動

你地都可以問其他港大社科同學。
駁唔到就話 你哋鍾意啦
有無第二句 咁有料你就放啲證據出嚟囉
早兩日唔係好巴閉係咁post 對話圖㗎咩?
我相信我的仁安宿友都不會回覆我的訊息:

我曾經收過Sharon Kwok的WhatsApp call 唔知道是否Charlotte Kwok 我冇咁變態 我淨係知新女朋友有監視我的IG 我見Charlotte IG係de-Activate左

我亦都講過 這是我人生最後的機會

2019年起是主一拖再拖 搞到Vanessa在港大社科咁難堪 依家無啦啦又多個”Charlotte”

歡迎各位順利天主教中學、護理界、社科界的朋友拉大隊食花生 隨時表演自殺 我要全世界都知道事主(范永強的好朋友)係一個賤男 2019年起超級鍾意我係咁諗住我打飛機 又話同Vanessa做愛成日都做愛幾年

繼續呃自己啦 我從來都唔係玩的 Vanessa俾你拖左幾年重傷你都係一句「拿 佢自己走咗㗎咋」繼續自欺欺人啦 記得通知定你老母呀 做定帛金俾我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞