[航空]連登飛機膠討論區122

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
為咗出翻呢個廣告
影嗰陣心諗tpe三間互片hkg一間都無

可以key翻呢幅圖
未serve嘅起碼小松 函館 富山 岡山 石垣

一般人邊會理會轉機地區嘅法律、人權係點
要理嘅話Dubai Doha 就唔會做得起
講到尾都係睇價錢、航點、時間
姦開有人姦
理就會,不過多數係睇轉機會唔會有 visa 問題 (好多地方有 transit visa) 又或者有冇嘢過唔到境。
其實絕大部分人都唔care國安法,外資更加關心中國經濟是否繼續增長,有冇錢賺,大陸一早都有國安法,疫情前大把外資企業都搬香港office去上海
台虎嗰批320 有 ACT ?
佢個時間靚呀 星期五請半日放工去啱啱好
回程就...唯一優勢係有機會趕下尾班車囉
咁最大風嗰幾日咪隨時要斬客斬行李
咪用KOL囉
飛機鐵路巴士三樣野最受政治影響就係飛機
但有人就唔知有心定無意係咁將航空同政治割裂
let's see
痴膠舊對Snoopy 而家肯定係痴膠花贏
人情味唔夠痴膠花同無咀貓鬥喎
除左新加坡同中東
咁仲有邊到?MNL?定TPE

睇得多我地偉大政府新聞稿?
咁Snoopy聯乘話哂都係由check-in去到落機成個flow做足哂,好似驚死你見唔到隻狗仔咁款

呢樣野痴膠花同無咀貓都做唔到

反而係諗緊狗仔10月31號last day後,如果無第二隻卡通接手做吉祥物,盤數會差幾多
以前無咀貓都好足架喎 BP 頭墊 PTV都有 原來而家冇哂喇
無肺復甦個期係最頹,基本上除左機身無特別

而家無咀貓2.0係派餐、BP、頭墊同免稅品不織布袋都會見到佢,反而係boarding pass見唔到

至於痴膠花就僅限於派餐上面見到佢,花記聯乘做得比較足既係台北熊本線個班Pokémon聯乘
所以台灣無左邦交國都所謂啦
美日撐住佢已經無事
台灣人可以免簽去到就係真邦交
其實想睇CX HX學QR EK咁玩轉機生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞