[KPOP] K-POP 2024討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
乞人憎旣並唔糸 姜濤 / 張員瑛
乞人憎旣其實糸 鏡粉 / IVE粉

btw,

山東囡囡 vs 灣仔囝囝
https://lih.kg/3503065
嘩韓國今次啲射箭女選手咁高質
https://lih.kg/bLEyBLV
#66 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
女團粉絲接受到嘅男團友人係咪
只有李大輝呢種樓下看更都知道係gay先得
咁順直男團成員想同順直女團成員建立純友誼大概只有變性
寵壞左
之前唔望鏡就鬧到人喊
依家同其他團交流下 又係咁屌 惡撚到
以前男女idol玩仲癲啦
簽售場仲恐怖
站組洗左幾千上萬蚊入場,你試吓果日冇望佢鏡頭比愛心🫶,佢叫你你仲要立即俾反應
完場立即轉黑
四代最年輕阿豬媽
可能Encore開隔離五千人場
所以之前有ching話張員瑛係專剋櫻花真係冇講錯
櫻花係AKB到PD48到IZ*ONE到LSF一路過五關斬六將,打倒所有對手,唯一一個打唔贏嘅就係得張員瑛
PD48輸,Hybe因為IVE嘅成功要急call佢同阿降,但係音源輸年歌輸
今年仲要兩個音樂節前後舉行,兩隊生live完全唔同評價,櫻花比人鬧到癲,但係張員瑛連係連登呢個咁mean嘅平台都比人讚有進步
痴線睇kpop咁耐冇見過咁完美剋死對手嘅例子
咁係櫻花抗壓差 員瑛之前都比人閙到顛 佢有無喊過 反而係一步一步咁努力 拎出自己應有嘅專業態度去說服人 呢點依經好唔同 喊係無用 無人會同情 你只能拎出實力令人封口 出黎做野就係咁 唔好在意d人點睇自己 自己不斷做好自己自然會有人欣賞 我覺得員瑛本來諗野就幾成熟😂😂 佢亦成功令好多憎佢嘅人變到唔憎佢 不得不服. 由比人閙變到比人讚都要時間 唔會即刻改變到 所以依家係考驗櫻花嘅抗壓能力 係有壓力情況下令自己進步番 咁就無事 唔好理人地點講自己 要對自己有信心 要信自己係專業嘅Idol. 人一定會有低潮期.
unis林恕願 前個排先小學畢業
唔知妹寶見到佢會講啲咩

【終於知道為什麼偶運會被評為相親大會了,偶像劇都不敢這麼演吧!男愛豆戒指剛好滾到女愛豆手上!又是被綜藝之神選中的椰奶呀~-嗶哩嗶哩】 https://b23.tv/Rx5yyZT

姨母
YOUNHA d歌好聽到癲
黑櫻唯一贏嘅一次
佢扮比張元英大力撞佢嗰次贏到開巷喎
嗰陣個個都話張元英又油膩又無禮貌,話佢欺凌黑櫻
之後佢見親黑櫻都企到遠一遠,廢事佢又小小事發大嚟搞
IZ*ONE
叫得做雪允肯定含到雪雪聲
LE SSERAFIM洪恩採因眉毛而受到網友批評?

在韓國網路社區Pann nate上,一篇標題為「為什麼洪恩採的眉毛畫得那麼奇怪?」的文章引起了網友們對洪恩採眉毛的熱烈討論。

韓網友們對這篇文章做出了反應,許多人表示他們也覺得恩採的眉毛一點也不精緻。

「啊,真的每次看她我只看到她的眉毛。他們為什麼這樣做?」
「她因為眉毛看起來像金淑。」
「改變她的眉毛會讓她更漂亮,看起來不會像西施犬。我知道她天生就有那樣的眉毛,但她不能修一下下面的部分嗎?」
「那張第一張照片真的讓她看起來像個小屁孩。她換了眉毛會更好看。」
「她的眉毛讓她看起來好像不會聽指示。」
「如果你的眼睛靠近眉毛,就更難修剪眉毛。」

https://www.kpopdays.com/?p=101872

油瑛對嘴李知抄啲歌算唔算反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞