[KPOP] K-POP 2024討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
點解要出呢條紀錄片,根本成條片就係扣分
張員英啲低音都幾正
其實係幾勁 真係好努力同專業 認真工作嘅態度 佢都算係敬業樂業.
水牛團成日想賣慘賣努力 但又唔明最好證明自己掂嘅方法就係唱好啲歌 令到啲人知你實力ok就夠出埋呢啲賴煽情嘅片真係唔知邊個會buy
earnot buy就夠啦
條片又可以虐粉又可以make noise 咁多人討論真係幫佢哋免費宣傳
娘娘勁錫班fans又照顧後輩
除左班醜豬女邊有人會反IU
我中上樣都反娘娘
Hybe要佢哋拍㗎喎 至於觀眾有咩反應佢哋控制唔到㗎喎🤷🏻‍♂️不過算啦 反正月尾都CB囉, 到時啲人咪又鳩衝去睇,又橫掃一位

利申:我不是fearnot

四代最年輕忙內
Mirror 粉絲
Ching你都唔係fearnot邊個係
Leeseo 07年
佢好努力
【新聞】(G)I-DLE田小娟狙擊CUBE是事實…“感受到了公司的不足”

此前,小娟表演了solo舞台,在rap中唱了“11月合約到期,誰敢攔我”、“西八還需要看眼色嗎”等意味深長的歌詞,狙擊了CUBE娛樂,引發了田小娟是否要離開CUBE的推測。

隨著爭議的爆發,CUBE娛樂方面解釋說“成員們的續約時間是明年,小娟的歌詞只是舞台表演而已”,“由於田小娟未經與公司事前商議的突發行為,唱了錯誤的歌詞,公司會受到損害,正在向她通知。”

隨後,田小娟更新ins story表示“這次表演沒有寫假話,也沒有刻意隱瞞公司。彩排也是在大家面前展現了數十次,是大家一起打造的舞台。”

有隊個主音唔知10年定11年
trot小公主
NMIXX雪允推上被噴偶運會不顧粉絲跟男愛豆玩,事後雪允在泡泡裏道歉了…

@蓮狗
佢人緣好者
班人玻璃心係度亂屌
今次試水温啫,遲啲會開大場啦
你地班粉絲係who
又唔會有機會同你地做愛
係有Fans覺得佢哋唔夠Fan services
又有d傻鳩連同同公司嘅男Idol傾吓計都不滿

唔好講到淨係掛住同男Idol玩 唔理Fans咁
邊隊男團
sor睇到了
新一代既藝人「國民度」已經愈黎愈低
對fans既依賴太重,圈子愈黎愈細
難怪D綜藝節目都廢事搵idol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞