[KPOP] K-POP 2024討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
https://www.instagram.com/reel/C-h48C1N79n/
NINGNING❤️‍🔥QQ到呀

好耐之前了
btw ka姐請西我面
點解一個老豆都可以搞簽名會
想佢老豆認得你?
有人話佢show passport 正面俾人影到
唔該唔好同我唯四,講「我唔鍾意舒華」,話佢唔配(G)I-DLE,佢就算係唔夠其他成員咁勁,唔代表佢係廢或者冇實力,佢都有自己嘅長處,唔到你評論,更何況佢有咩得罪你?點解要成日人身攻擊人?你唔鍾意大把人鍾意,真正追星嘅人先唔會因為少少傳聞就黑人哋,其他團都係,唔好話我破防,我接受其他人批評(G)I-DLE,呢個世界冇人完美,唔係團粉唔緊要,但唔好喺我面前唯四,或者鬧其他成員,(G)I-DLE係五個人,我唔係唯五,但Soojin退團係事實,佢已經有自己新嘅發展,當然我都好想佢哋會合體,再響我面前唯四,frd都照話,不愛但請不要傷害,識唔識咩叫尊重?
追星追唔到Jimin, 咪追佢老豆囉
又可以同啲豬朋狗友哂命
mixpop
我們一起學貓叫
一起meow meow meow meow meow
同le ssekdm 合作
黐撚線 呢個一定係佢哋最好嘅預告

點解sullyoon咁靚
aespa Karina出道前照片引發網友激烈爭論!”這張照片不是她”

這張照片據說是Karina小學時期拍攝的。它在2020年首次在網路上流傳時,曾因Karina「不同」且「不討喜」的外貌而遭到批評。

然而,隨著更多展現Karina美貌的出道前照片曝光,那些質疑她是「天然美女」的人開始減少聲音。

管如此,這張照片仍被黑粉用來嘲笑她的外表,就像最近在X平台上發生的一樣。

當一個非粉絲MY試圖用這張照片攻擊Karina時,一名粉絲評論說那不是她。

她解釋說,照片上有一行文字寫著「我想成為SM練習生」,下面還有日期「2020.10.01」。但Karina在2019年已經是知名的SM練習生了,這支持了那不是她的說法。

隨後,該X用戶上傳了另一張照片,聲稱這是Karina真正的畢業照。一些粉絲MY也加入並提供了證據。

https://www.kpopdays.com/?p=102443
https://youtube.com/shorts/tGnBxDMmL6M?feature=shared

宮狗Unforgiven得幾秒嘅原因 唱一句都咁難聽 仲要producer教都唱得差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞