[KPOP] K-POP 2024討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
請支持kpop衛蘭小姐
事實上AKB真係唔係賣歌精舞勁,而係靠同摧手會同粉絲握手走紅。
「握手女奴」唔係浪得虛名
*握手會
iz*one累積落嚟嘅人氣有用完嘅一日
係時候面對現實
當年喺韓國留低發展嘅AKB成員而家剩返佢一個
第一張:屌你老母你到底幾多歲
冇實力嘅
呢個泡沫爆破嘅一日
izone含金量還在下降
等班傻西成日講咩好懷念好懷念
我心目中嘅izone 就一定要有韓初媛 李佳恩
最紅係佢
之前仲要俾人杯走得好
主要係🌸作為一個出道咗十鳩幾年嘅idol ,冇進步之餘仲不斷退步,學唱歌嘅時候仲不斷喺度怨呢樣怨個樣仲要喊先俾人屌得甘 唔通人哋懷念IOI ,Wanna ONE 其他解散咗嘅團又係傻西?點解懷念就要俾你笑? 依家個12個點解咁順利正正就係靠住IZ*ONE留落嚟嘅人氣 只係靠之餘你個人都要去進步
我係咪認真咗?
AKB好糊咩? 其實如果keep住做好似會上到最頂,但係唔知點解個個都半路過嚟做idol
https://youtu.be/lsflSSCkgGw?si=YDTh4_-s7RcL65S-

IVE真係比起出道嗰陣進步咗勁多
糊乜撚嘢
I mean keep住日本做AKB唔好咩
閔老母同佢班狗欺善怕惡到,淨係識恰LE SSERAFIM 同illit ,同公司其他團就唔夠膽搞 你見佢除咗屌呢2隊佢有屌過其他團咩 點解唔提埋吖?
Akb去produce嗰陣日本個市場已經俾坂道搶哂
所以先去痴kpop 之後俾人r走啲女
糊=差
佢嘅意思係話佢當年繼續留喺AKB唔好咩?
I mean 講埋哂啲支語好咩
AKB得班日本仔比錢追
做韓團仲要大公司賺嘅係全世界嘅錢仲要韓國idol一定多機會過日本,就算Coachella係大炒車都好,佢留喺AKB嘅,呢一世都去唔到咁大嘅舞台
當時AKB已經flop緊
就算當年松井珠唔發癲,之後嘅「NGT事件」間接令AKB從至走下坡
但有邊個AKB黎韓國做idol仲勁出名多人追
霉就霉,糊乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞