[KPOP] K-POP 2024討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
咁明點解Hybe啲團成日話自己攻美成功又J首歌入到billboard又攞咩美國音樂獎,美國音樂節就露真身
LSF BTS NJ
係,你攻擊法令紋深,打針可以即刻解決,更加證明佢係天然 實力方面佢強項係rap,本身佢自稱係五音不全但而家成隊基本功最紥實所以唱歌跳舞都唔差,仲教埋隊友練舞,成隊不嬲出名穩都俾你講到內鬥咁 咁你T寶嘅MOMO同娜璉係咪要pk 高音
小滋味咪又係一唔啱聽就放黑圖,而家又變正義撚

一邊跳一邊唱三分甜廣東話live 仲準過錄音室,話cover 唔標準都唔得,唔准點解唔練好啲先出錄音室版本,難聽就係難聽,明明都唔標準又話香港歌手都冇咁標準,邊個香港歌手咬字咁差
而且個cover明顯就係比大陸人,都係大陸網上先,而且連個MV字幕都係大陸簡體字,你哋班香港人就以為真係唱俾你哋聽

上dcard reddit theqoo 大把人話nmixx冇星味,呢度啱啱聽一律話黑粉,係紅晨早就紅左啦
日日叫春問人點解唔紅,咪答左你囉
三大公司背靠咁多出名嘅師兄師姐仲拎嚟同細公司鬥,日日都開po吹奏識唱歌,仲要靠專登造假整壞咪嚟吸客,搞到學生會俾人鬧先踢爆 邊個flop 唔洗講
甜組長 裴組長 一人少句拉
我學你講下笑仲copy埋最後嗰句
估唔到你隔咗成晚又咁認真打咗一大段嘢
肥豬豬唔好嬲啦
首Like crazy難聽到仆街佢把聲又難聽
newjeans是ador
笑死人
打咗六晚,咸濕左六個金枕頭
Bts點解仲遲過hanni做大使
閔狗又出動巫術
又食囡
皇室堡排到差啲開拖
以為又新戀情
請參考上年
2個團係度鬥霉

雙人dance challenge
迴光返照
最好一年迴一次比我入場睇
認得其他部位
房爸有醜聞
閔媽又比人爆自己撳低職場欺凌同性騷擾
BTS又有人出事
Hybe收皮未
兩邊都係用心唱嘅好女孩
有啲野可能係有關連
一單唔出現 另一單都唔會出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞