[KPOP] K-POP 2024討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
呢單好小事啫,amy會繼續撐,對佢哋完全無影響
“這些狗一樣的大叔們”“我有像你們一樣,天天讓司機開車、喝大酒、打高爾夫嗎?”
只准suga酒駕 不准鯰魚煙break
suga無鯰魚黑人憎吧
講真金珍妮單體黑人憎程度超越到嘅十隻手指數得曬
suga團入面又唔係最出名
平時都係同big hit bts 掛鉤
憎佢多數係將big hit嘅憤怒轉移落去

但金珍妮單體嘅行為 舞台 人品
都好撚黑人憎
聲優唱歌tone
黑人憎同犯法可以掛勾咩
一個酒駕喎
好似張元英雖然係一個又油又悶又廢嘅花瓶,個團又成日抄嘢,但係只要未犯法,我都反唔哂
關咩事 兩邊都唔抵幫
Irene鬧造型師鬧足20分鐘你有冇反佢先
冇犯法嘅只要敬業低調做人,而且咁大年紀仲唱live開有氣,跳舞冇划水值得欣賞
我講嘅係犯法後一沉百踩嘅獨立原因
鯰魚係全部人都想佢死
suga係全部人都想bts/big hit死
房豬唔洗驚啦,LSF 8月尾come back,到時無人記得SUGA啦

好似01年出世嘅裴秀珉年紀輕輕條法令珉仲深過你鍾意嘅太軟 個樣老過隊友 實力又冇更後生嘅隊友出眾
粉絲又黑人憎 平時鍾意po其他女idol嘅惡意cap圖 出道前後對比圖話人狀態差 到自己idol就po啲厚filter 超朦相 站姐照妖鏡又話燈光問題
nmixx出粉絲向廣東話cover又雞蛋裏挑骨頭 又唔見對自己idol唱三分甜嗰陣咁嚴格
今次comeback仲flop 過 nmixx
不過只要未犯法,我都反唔哂
永遠懷念愚台回帶師
https://lih.kg/2870457
咁中肯得唔得㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞