[KPOP] K-POP 2024討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
呢個預告會唔會太恐怖?
另外兩個係邊個?
牙漢同正皮
承漢 正平/Shohei
本身就係一班mk仔靠房狗洗白
檢舉站姐單野大家點睇

笑左咁多年 以後無得笑了
Aespa嗰單? 站姐好多惡過鬼 不過做得出嘅應該得台仔
想講企站姐隔籬個idol會成日望過嚟不知幾正
黑衫男人即係領芽條仔講嗰個眼鏡女唔係兩個站姐
係兩個站姐嘅frd嚟
同埋總共有三批人都檢舉有人攞大機
但嗰個鈴芽自己衝出嚟認檢舉

https://www.threads.net/@__mi9unnii/post/C-gNkqFSXfQ/

https://www.threads.net/@hellhellrich/post/C-gST_GSitN/
唔明點解要吹奏站姐
雖然成日影到靚相,但本質上佢都係唔合乎規則佢企你隔離成日聽到影相聲點投入個show但大家比一樣嘅錢入場

同埋根本勁多站姐影完相,會收錢賣相 or 賣個idol啲行程資料,成日講到站姐影神圖有幾無私,其實只係包裝得好啲嘅私生飯
而家追星好似要追埋站姐咁
要托下站姐大腳
咁站姐影到神圖確實係幫到個idol好多嘅
不過如果個站姐真係影響到人當然係佢唔啱
但宜家我都睇定啲先 廢時炒車
兩邊各自有自己講法
因為啲人信兩個站姐嘅為人
唔信檢舉嗰班台灣人
咁而家照個黑衫男所講
做得最多滋擾行為係眼鏡女
佢起初以為眼鏡女係冬個站姐
啲人講返個眼鏡女係站姐嘅朋友
雖然我唔明點解佢唔同工作人員講眼鏡女先係最滋擾
咁就可以掃埋佢出去
入面本身就唔用得大炮,捉你係道理,唔捉係人情
本來演唱會就唔比帶大炮啦 啲站姐犯晒則咁入去影,影完自己都會攞去賺錢
就算幫到idol又點?呢個只係佢嘅附帶價值,實質上佢哋都係靠呢樣嘢嚟賺錢已經唔講大量站姐就係私生飯本人

可以點炒車 站姐唔係用大炮先會炒車,本身就唔帶得大炮入去啦
下 尖叫雞jimin欠保費果陣已經無資格好耐啦唔係咩?
條八婆自己都想做站姐啦屌扮咩
On99連black mamba同next level分唔到
你了解下成個kpop生態系統先
無人檢舉根本唔會有工作人員趕大站走
一邊有相有證據唔會俾相機掂到件頭皮衫
一邊淨係得個講字

如果果2個站姐係咁衰格
咁唔會今時今日先有人出嚟屌佢地
Kpop生態系統
邊個年代嘅私生飯都咁多人撐
Kpop生態系統嚟
再講多句 唔係鍾意睇站姐影嘅圖就係免費位
畢竟自己現場睇得手指頭大小嘅現實idol同高清大頭加夢幻調色圖係完全兩回事嚟兩者無衝突

再講唔係個個站有有免費圖睇 有好多要俾錢的

再講多句 唔係追站姐站哥
好多人有返咁上下年資都會聽過某啲閪站
但我唔會貿整相信一個開咗咁耐嘅站
一路都無出過咩黑歷史然後突然俾人屌態度問題
你搞返清楚啲邏輯先出嚟柒
如果佢地兩個站真係私生我唔會幫口
但你唔洗拎其他老鼠屎出嚟一竹竿打一船人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞