[KPOP] K-POP 2024討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
識唔識尊重?人哋一早諧星solo咗啦
集集唔係喊就係扯蝦
今次🌸真係幫唔落😞
寧寧❤️‍🔥,高幾班。冇得比
在IZ*ONE的時候,她因為人多,所以只有三秒的唱段,不太顯眼。

錄音版本好聽米得lor

IZ*ONE (아이즈원) 'FIESTA' Recording Behind

official IZ*ONE
53K
Views
Feb 25
https://m.youtube.com/watch?v=QFS1wfArRWc
#顏值即正義🌸

依家唔係了
整到唔同咗樣

睇韓國論壇 好似唔少人覺得賣慘
韓國班haters真係好似癲狗咁狂咬 唔講以為係殺父仇人:o):o):o)

捲入爭議的Kakao娛樂營銷部門c的「偶像研究所」
https://lih.kg/bsPcgqV
#14 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

btw,

sis,你人設開始崩壞,收左錢麻煩好好做嘢!
啱 收咗hebe錢就要做好啲PR🙏🏻,
嗰件肥閪歌唱導師,憑乜教我🌸唱歌?
明知我🌸唱歌不嬲唔撚掂,仲要搞到我🌸喊囉
睇到勁嬲囉,都唔知件肥閪導師教乜鳩嘅?
我小🌸又唔係主唱,唱到啞都冇用㗎🤷🏼‍♂️
做咩呀依家?係咪要教到好似太妍條閪婆咁撚唱得?
我小🌸Idol嚟咋 咁撚叻條肥閪導師出嚟唱撚飽去囉
海嫄同雪允
注水團還注水團
但Illit又冇攬住人哋bts個朵出道
當初死攬bts師妹個朵出嚟也文也武嗰隊叫nj喎
本來好哋哋肥佬出錢閔老母出橋
大家都搵大錢開開心心準備登頂
而家搞串晒個Party想玩政變仲要怨人cut你marketing budget
有能病
就應該去做不需要實力的日本偶像。
咁撚搶口
裴珍映合約結束退出組合,CIX 4人體系活動

以下是公告原文:
大家好,我們是C9 Entertainment
關於CIX今後的活動進行介紹。
首先,本公司與成員裴珍映經過討論,於2024年8月1日終止了專屬合約。
感謝一直以來擔任CIX成員努力活動的裴珍映,希望大家繼續支持即將走上新道路的裴珍映。
至此,CIX計畫今後以成員金昇勳、尹炫晳、金龍熙、李炳坤4人組繼續活動,目前正在準備下半年發售的新曲和各種演出等。
真心感謝粉絲們對CIX的無私支持與愛,
希望大家多多關注、喜愛即將展現的新CIX今後的活動。謝謝。
今日偶運?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞