[KPOP] K-POP 2024討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
懷疑呢條女超級心機自己順住道力向前仆
我讀過中3 physic計到道力分兩道一次係自己仆嘅屌你d反作用力強到即刻可以彈返去後面反應張員瑛其實有縮 即係唔係特登
可憐14歲嘅小妹妹點同條老江湖鬥
密瓜包跳大繩跑步
全部都係精算一樣嘅上位技巧
不如今次公關危機都跳吓大繩比妹寶撞吓逼佢食密瓜包
推曬d 責任比水牛妹算
咁做乜仲要攬住5050個名
嗰4個又肯入隊咁傻
睇漏左,9號可能有全體照
5050個名未臭晒,外國如果有跟足件事,有返人支持,不過點都有人盲反
韓國似撐間公司老闆,keena 都拎番d 印象分
感謝還小員一個公道
櫻花陷我瑛於不義 揩到少少好似甩撚咗骹咁
利申以前幾鐘意櫻花 但入咗lesex之後都係不了
要揾kura醬
佢 = 靚
妹寶係Hybe主捧
櫻花係借佢人氣出團,
hybe點會搞自己粒明日之星
英櫻出重新出道後開始行緊兩條路
櫻係我好俾心機、努力緊,粉絲請支持我
英既bubble、訪談極少講呢D,發得言既大部分都係正能量傾閒計,少舞台
條八婆同埋佢啲fans最鍾意買慘,成日話黑櫻無資源
但明明佢喺AKB就食好多肥豬秋元康比嘅資源啦

拍咗幾套劇,大啲製作嗰套麻友仲要同佢雙主角線 又同麻友雙C AKB48嘅48單C位係佢仲搵班一二期生番嚟襯托佢,點樣無資源啊櫻粉

黑櫻同肥豬幾夾HKT有秋肥 Hybe有房肥豬
佢真係要多謝金佳藍
咁都做到大公司力捧對象
【聯合新聞】[閔玧其因涉嫌酒後駕駛電動滑板車接受警方調查]7日,首爾龍山警察署表示,以涉嫌違反道路交通法(酒後駕駛)對閔玧其立案調查。

據警方透露,閔玧其前一天在龍山區一帶飲酒狀態下駕駛電動滑板車時獨自摔倒後被發現。據說,附近的警察去幫助摔倒的閔玧其時,聞到了酒味,於是將他交給了附近的派出所。
柒撚到
致敬犯罪天團
Suga好似仲服緊替代兵役
咁樣出事會唔會好大獲
Big Hit就閔玧其電動滑板事故發佈官方立場

關於防彈少年團成員SUGA的電動滑板車事故,我們深表歉意。
6日(週二)晚上,SUGA在飲酒狀態下回家的路上,戴着頭盔使用了電動滑板車。 移動500米左右後停車時摔倒,通過附近的警察進行了飲酒測定,結果被處以罰款和吊銷駕照。 該事件沒有造成人員傷亡和財產損失,在警察的移交下回了家。
好嬲牙
唔會
我地牙米已經溺愛左
允其小貓無事就好 撞死其他人唔緊要
對於以社會服務要員的身份引起社會爭議的行為,將從工作處受到適當的處分。
憑乜罰我地哥哥

請大家多多支持玧其
最衰都係閔老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞