Samsung Fold / fip 討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
fold 6 預購優惠寒酸到完全冇意欲升級
可能睇死冇人肯買大陸機
好奇有冇人登記咗佢個抽獎而係抽中
住公屋嘅話就算比部pro max你都異樣眼光㗎啦
頭先太古城兩間電器舖都有
想問下如果想買fold 6
加唔加購Samsung care+好
見佢話換mon都係要自己比螢幕損壞自負額
如果唔係爆mon 而係佢機件壞到內mon睇唔到野係咪就唔等於螢幕損壞可以唔洗比自負額免費換
開賣14999 都打左個突...
等佢賣7999 再考慮入手
真,唔明點解個價跌到on9. fold 係真心好用,AOSP + iphone 用家持平咁講,samsung one UI 不比pixel 差,亦無bloatware 問題
Fold4個時用左半年,電太垃圾轉返iPhone
諗住fold 6會加大電池,點知仲係4400
唉,含撚啦你三叔
實實在在減價好過, 搞到成屋都SAMSUNG
FOLD5一出用到依家
都仲係咁好用
Mon無事
唔會換6
大隻藍色爆靚,手感都ok,薄左
但都係d優惠太西

如果佢額外可以trade多3000 我可能會去馬,點知仲衰過s24u
4 係8g1

係無咁慳電

6行8g3
應該係好過4 好多
個音樂畫框,上林雪網放5舊水都唔知有無人要

仲要搬
台灣預購FOLD6/FLIP6加購BUD3 PRO減9百幾,加購隻ULTRA錶仲減1200。

美國就75折,係香港個仆街代理食相咁難睇減嗰200我DKLM
等聖誕後才有手 Flip 6,界時二手價可能得返四千幾
Flip6 黃色幾靚仔
想換都等聖誕/s26 出個時
一定offer 好過而家

佢真係想人預購? 真係好肉酸
雖然香港多數唔係iphone 就三星
學下台灣三星啦 真係當人係客係fans
同意,諗住年尾出fold6
部s21應該捱唔到出年
我10幾年三星死忠都覺得香港三星越來越過份,乜都要lam到盡,人地台灣減1000佢減得200
唔好衝住啦
美國乜都無送,但fold 5 trade 到9000港紙

香港fold 5 trade 得4900, 送一堆垃圾邊個要
我打算到時出部flip6
到時部fold 4就俾屋企人(回收價太西)

S21其實我覺得幾靚 特別係ultra
拎翻深圳trade 個價會唔會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞