Samsung Fold / fip 討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
15W 無線充電板
A90-RN4C-F7RP-YCYX
上年聖誕係

1. 正價減~1000
2. 送ITFIT 垃圾同500credit
3. 保證tradein 價 (包花mon 花機身,fold 4 256 收$5400)

但睇怕今年個回收價未必會升返
咁少? 我記得電訊商 (The club / 中移之類)剩機價減得好勁,應該冇人會去三叔度買
CSL 網店上年同時間fold5 256 做10498

保證tradein 價同ITFIT 垃圾都照有,係無credit 咁囉

其實依一刻CSL 網店 Fold 6都係平過三叔,不過要自己衡量官網優惠既價值
Fold 有無透明殼(有spen位)推薦?
咁平過三叔個價好多啦
fold 5 256 官價 13598,減1k 都 12598,credit 唔係人人對佢d accessroeis 有興趣
有冇信用卡回贈先?
減得嗰1k,教育網都減到
手上揸住部有黑點嘅S21,預左trade唔到錢
諗緊而家出Fold6定係年尾先出

依家有
$800 credit
信用卡減$1150左右
教育網價
瘋宅訂左唔知星期六有無得拎呢
岩岩禁多次flip5 trade-in變左2300
應該呃9你等你快d 訂?
似趕客多啲
3HK fold 6 512GB 淨機減$2000
三星機又無得炒

今次又減得少送野又送得少

訂黎把撚
其實依家csl客戶價都12598 仲要包埋三星tradein800 都算最抵
出埋 iPhone ,再等埋 S25推出,先入手 Flip 6,反正最吸引只係雙卡
小米出部摺機靚過filp6好多
睇埋價錢先
我部2手fold4仲有case+ 上個月先換完mon 除左底板乜都換晒同新機一樣
你可以試下由朝摺到晚 摺到部機inner display有冇機會出事
如果用教育優惠平$864
再用hsbc card減8%
呢道都減左$2000

btw 有冇人知hsbc Red卡4%網上簽賬回贈 係咪同時會有埋?
有呀
care+包人為
自己諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞