Samsung Fold / fip 討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
想請問原廠mon貼係samsung贈品定要自己另買?
有冇巴打對小米細摺機有興趣
但係成七千三好似貴咗啲
有 我覺得個design好靚同埋leica相機都吸引 係想睇下有冇咩ai功能

用開三叔摺機根本唔會考慮其他
官網買機有800蚊 Galaxy Credit
我用咗嚟換S pen case同mon貼
條痕過兩日就冇㗎喇
galaxy credit 我用咗嚟買freestyle, 我都唔需要買幾百蚊嘅一個保護套或者保護貼
freestyle 折實3180, 好玩又抵玩
都唔係架,有frd Fold5 轉 Find N3 話返唔到轉頭
我以為嗰Credit 係限死左
只可以喺呢個page揀
https://shop.samsung.com/hk/galaxy-z-2024_GalaxyCredit_addon

原來係有方法可以用喺其他產品?
我見冇提過ai野
頭一兩日個list度可以揀 freestyle,soundbar同monitor, 之後就消失咗冇得揀啦
睇完小米既預訂禮遇,再睇返香港三星,香港三星真係得啖笑
求奇一間大陸廠都秒三星
SELL支那摺機點解唔自己開個POST
因為獨立開post根本冇人理
支機係要寄生喺其他牌子上面先有人講下

再講上面啲優惠
完全睇唔出邊個位秒三星
小米個鉸位都係得啖笑呀 小紅書已經講緊
大陸機追得上嘅就淨係價錢
個樣柒到
我覺得honor 嗰部其實幾好, 又夠薄嘅
全部支那機個鏡頭MODUEL都好撚柒
正常人拎出黎都覺得柒
話知你有幾勁
係唔錯既
想問an機用咩app睇漫畫
之前副機用Sony時冇理由用個21:9睇漫畫,未需要驗眼
而家轉咗嚟Fold要善用個大芒
話時話大家部fold 個USB 接駁位係咪好緊?
係咪an 機個位會特別緊, 因為我iphone 就算新機嗰陣都係輕拮入咁
初初以為條線同個port 位有嘢頂住
都係漫畫人

用完摺機睇漫畫 返唔到轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞