Samsung Fold / fip 討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
唔比過
咁打serial number囉
冇揀其他呀佢個回收價計數個part 點都冇顯示個$800
800蚊credit 唔要s pen套既話仲有咩值得換?
如果你細舖買就係要揀其他
以前都係有, 去三星痴先靚仔
剛收到三星電話, 話BUDS3PRO延誤, 到時會有份小禮物送返, 係掛頸風扇喎
過一日倒就會自然消失
本身有張貼都應該好難花
邊個位
張貼包唔到嘅位都有機會花嘅
就係噉唔知邊個位畀人扣咗 $600
買張貼百幾蚊 換幾次都夠佢扣
真係祼機算
今次trade-in竟然可以係維修中心搞
fold5有冇
你慢慢等, 我就買左Fold 5了, 約8千呢個價512 GB我覺得OK, 同埋又咁啱急住換, 時間剛剛好, 暫時用落感覺唔錯, 用來睇書睇漫畫一流
我都由fold3轉左fold5, 暫時感覺幾好,手感同螢幕比例好咗,細螢幕都用多左好多。當然fold6更好,但始終錢嘅問題覺得太貴。
枝S pen一開箱就彎左小小 想問係咪唔正常?

想問下外mon係咪要較 好似唔識著既 細摺
原來有張紙要摵
我部Fold 4 今年5月先換完大mon, 近排發覺一摺埋會有一下"啪" 1聲,同時feel到鉸位係有少少卡咗1下,間唔中會發生,care+今年9月頭完,襯仲有care+我諗住再上三星搞,但唔知會唔會係話我係人為要我比錢整
小米今日發布細摺,samsung 今日推flip4, 5 trade in 價格保證換新機,我覺得samsung 摺機銷情不似預期,老實講今次Fold/Flip6 價又貴到離譜,送野又少又垃圾,好多人打消咗出samsung新摺機既念頭,加上大陸新摺機硬件又強過samsung, 價錢又平幾千以上,睇見samsung 個價咁進取真係嚇一嚇,前代摺機又多問題又易壞,所以會多咗班本身用samsung 摺機會嘗試下大陸品牌既摺機
Z Fold 6上手個幾鐘
完全冇諗過Cap圖竟然考起我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞