True Wireless真無線耳機討論 (77)

986 回覆
2 Like 4 Dislike
用完返唔到轉頭,好彩無買bose qc ultra,降噪強度同耳牛有得fight
有冇人收二手xh-xm4
有意留tg
你去錯 post 啦

請稍移玉步:
Wireless Headphone 無線頭戴式耳機討論(2)
https://lih.kg/3437303
jabra elite5/8
但佢遲d唔再提供服務 係咪唔太好?
用開AZ60
FEEL到好似就黎夠期
拆出黎諗住清潔下
點知內籠耳筒面有塊野好似甩左咁款

雖然唔太影響聽歌
但都想問下除左AZ80之外有咩款係接近佢
諗緊az80定bose ultra好
兩隻好似都幾好
清講個塊係咪一片網咁?
塊網係要黎隔住啲垃圾, 唔好跌入隻機裡面

用耐左, 痴住佢個 o-ring 貼紙啲膠溶溶地,
塊網就會甩 / 或者啲膠會遮住啲網眼

我自己會攞少少酒精, 抹下個網同個 oring
清左啲塵同膠漬然後還原
有冇ching玩過bw保養?
我隻pi7s2聽個半鐘就冇電

佢個oring 直程應該溶哂 痴唔到了
差啲跌落去

Thanks
上年喺日本買隻ath twx9
近排左邊細聲到接近冇聲咁

近排有冇新野/就出嘅可以留意下
雖然係舊款,但都希望有人幫到

用緊sony wf-1000xm4
個盒正常叉電,但叉唔到2隻耳機
可以點搞
隻mtw3 用左一年,右耳無啦啦係咁keep 住wee wee 聲,但電 登同touch 都無事,咁樣係咪都叫壞左
可能耳機啲接點污糟?
準備收皮
利申壞過4次
呢個牌子真係好垃圾 換過第二個牌子算
想問下az80 同 ze8000mk2邊隻好
有冇巴打覺得mtw3 轉咗mtw4
通話功能差咗好多
連speech to text 99%錯字
想問下各位清

小弟用開sony xf xm4 但今日整唔見咗,而家諗緊轉xm5 定linkbuds s 好定有其他選擇?

iphone 14 pro
用緊xm4 睇緊pi7 s2 同dg2 咁多位巴打可唔可以俾啲評價呢兩隻點揀
高登dma
點解你地啲耳機好似咁易壞
我隻b&o 3.0一出無耐買 用咗差唔多成4年仲正常用緊無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞