True Wireless真無線耳機討論 (77)

703 回覆
2 Like 3 Dislike
$2000 Budget 睇中jabra elite 10
但香港係咪就出GEN2
我幾鐘意佢播歌D聲,同價位有冇相似選擇?
我諗所有耳機去到某D位都大機會斷 e.g. TOP mall中庭有部大電視,我九成斷(雖然我係用Nuarl N6 Pro2行aptX唔多勁)
佢本身ssc都24bit啦
求助!
請問咁多位小弟買了avito te-w1 pnk 連app時出此圖後就好似死app㩒咩都無反應有無大神指點下,謝謝
唔洗等gen 2,除非你有需要用到gen 2耳機盒個賣點,耳機規格同gen1一樣
有冇Ching用過denon Perl pro?
由一個用左幾年既AirPod pro,捱左好多年
用到坐巴士一震。長期沙沙聲

終於今日去左買pi7 s2, 感覺真係爽
除咗講嘢錄音反應慢咗少少之外都好欣賞
因為我習慣口講變文字覆人
聽歌真係好舒服
有無ching仲用緊sony linkbuds? 呢排成日有一邊聽得10分鐘都無就話無電,明明2邊都係100%電開始,請教一下有無解決方法?
岩岩爬文先見到,ching係咪都係其中一邊勁快無聲?
係 15分鐘就冇晒電
想問下有冇巴打用過
海綿矽膠混合耳塞
佢係膠同棉嘅好處都有
定係兩頭唔到岸?
三叔機冇Aptx adaptive所以買咗舊BTD600 dongle玩
但係佢就當咗係wired earphone用唔到個App較EQ 有冇辦法解決?
應該都要問Sony
冇得用app較EQ
搵日去問下先thanks thanks

想請問吓,返到屋企連咗Wi-Fi就可以FLAC

但係我出街既話就會變左96kbs既ACC?
我係咪設定咗啲乜嘢? 點先可以出街都變成FLAC?
唔該想問下mtw4應該用comply 邊隻size
以前mtw2果陣comply 有出隻專用版
而家反而無

我篤官網應該係400
去 setting/audio playback/mobile data streaming 度校
佢叫你 update 個本體 (由 1.2 升上 1.3?)
應該講緊 firmware 呱

個app 無英文介面?
BTW, 清遲啲可唔可以分享下 W1-PNK 聲音如何?

我上 YT 聽又好似幾啱味
但香港無行,
就算有, 佢CS 好似都被人 x 唔少
佢係無得按去任何地方去升級

但已解決問題
an機可能app問題,我用ios升級後再連過去就解決
就係呢啲細節位, 體現到大細brand之間既差別
如果你買係用係an機,你最好有ios系統或你有親友有,佢up 本體對an不友好要ios up完先用到app內容

你最好去試咗先,w1同 w1-pnk係有分别,試邊款啱你口味

有行貨,我買行,cs我就唔知佢啲野
換過第二對
我就係用緊an, 屋企又無人用 ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞