True Wireless真無線耳機討論 (77)

986 回覆
2 Like 4 Dislike
依家用緊pixel buds a series
間唔中會攞個b&w pi4嚟用

我發覺其他耳機啲聲音好似層次冇pi4分明
好似為聽而聽咁樣
總之就係冇pi4嗰種震撼嘅感覺

如果想要返咁嘅效果應該買返同門b&w pi6(冇錢)
定係試吓technics Az80
上網睇Review technics嘅耳機會人聲演繹得好啲
但係b&w好似音場廣啲(唔知係咪咁形容)

同埋有冇人可以話俾我聽有咩地方有得試?
AirPod 4 熄左ANC 會好聲一截
Az80個耳機盒長期都有接觸不良呢個問題
巳經原裝膠又成日清潔
好困擾
試機應該都係旺角星際
我都剛剛發現,咁咪好麻煩,成日都switch嚟switch去
請問除咗AirPod,仲有冇啲半入耳式嘅耳機推介?本身用緊B&W Pi7s2,但隻耳敏感,已經換過哂耳膠耳棉都唔得…
連到都冇用
Lighting 得usb2.0
第一次買耳機,請問各位Sennheiser Momentum True Wireless 4 多唔多壞?因爲我見第3代都多人話用作唔係好耐,就出問題,差唔到電
az60同80都係咁,但試多幾次又ok。
煩煩地
岩岩先買左80點算
不過係咪所有叉電殼都係易花?
用幾日已經有花花地既feel
普通噴漆面, 花都好正常既

介意既, 去淘個矽膠套囉
我有淘
咁睇你點放, 耳機殼一般都係膠面
有d 人就咁掉落背囊手袋, 點會唔花
好似部電話咁, 就算袋褲袋都會刮花
az80 呢d 啞面咪叫好, airpod 個d 光面直頭見到一條條痕, 光面變拉絲
花係正常,呢樣返而無所謂,
新買應該無問題,
用耐左有時叉電紅粒閃,要抹下d金屬或者郁少少位,呢樣煩。

但幾好聲無計
https://www.price.com.hk/product.php?p=585357&ct=quote
用過依條EGO 一年唔夠個lightning插就斷左係部電話入面
好彩我用手拎得返出黎
不過條線真心好軟好正既
我想淘返條咁長咁軟既線 但搵極都係搵唔到要用返編織線
硬到仆街
仆街錯post我去返隔離先
花咪由佢,我嗰隻Day1一岀就買,個殼又花又崩
藍牙耳機都無二手價值,由佢啦
有無人知BOSE最近嗰隻新款有咩唔同?
上官網淨係睇到電量少啲之外
想問油耳巴打點樣清潔而又唔傷耳機
sony日本買既earphone, 香港sony app 會唔會有機會connect 唔到, 或update 唔到firmware?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞