True Wireless真無線耳機討論 (77)

986 回覆
2 Like 4 Dislike
偶然之下試用咗個fb 隻lenovo ht18
好撚正,同我本身個samsung buds 爭好遠

利申:本來木耳。。而家上咗癮
最搞嘢係上price睇只係168
建議碌返前啲舊文, PI7S2 俾人插過乜
頂得順至好入手

千中至尾 呢啲價,
未必會優先諗 PI7S2
無記錯 檢查 一百五 之後 我壞左一邊耳機 報九百幾
九百幾咪姐係買過單邊
我保養內唔見單邊都係920
咁會唔會直接話唔見仲平

冇保單邊我見淘寶好似六百幾
佢話要寄過去連其實唔洗
可以參考下
人身在秋葉原yodobashi, 有乜值得買?
半開放式+anc+無線叉電
除左airpods 4 anc之外有無其他
半開放式好似都唔多
想問下巴打知唔知az80 個charging 盒係邊可以買到? 唔見左個盒 得留一對耳機 無晒電了
$950嗰個?咁都算靚價咩
有個580架...post 果陣佢賣左20個鐘都係.可能已經無左喇.
請問目前用左soundcore air2pro 2年續航低左好多 依家值唔值得換airpod4或者airpod pro2
samsung buds pro 3 買水貨 怕唔怕?
邊度水先? 同埋幾時出廠?
之前3pro 叫停左話qc問題要delay, 唯獨一個地區keep 住出貨仲要特別平
自己考慮下
B&O ex 定係 b&w pi6?
用緊iPhone
豐澤之前加錢 join 七成收返我耳機換新, 但冇壞可增的照換嗎
Devialet Gemini II試聽左真係幾正
但好似電池係咪好多問題?
想入手b&w pi8
有冇師兄用緊/用過Jabra elite8 active 分享下心得
睇rting同其他review 呢個價位呢隻好似幾出色
想請教一下 aptx 藍牙
如果啲屋企用all in one streamer DAC pre 機
(好似Cambridge EVO 150) 寫有 aptx hd
係咪就可以 用有aptx hd 既headphone connect hi res ?
你要有嘢嘅嘢俾齊你,ANC唔好預好勁,
最勁係防水,沖涼都用得
同埋佢做運動真係冇咁容易甩。

最緊要試聲,你試咗無問題再買囉
你可以試埋10嘅,
10同8差在防水冇咁勁同埋佢係半入耳式
Az80用左一星期 咩都好就係唔知點解右耳半個鐘開始就會唔舒服 唔知係咪耳仔嘅輪廓問題 左邊帶兩個鐘都完全冇影響
有冇師兄知道可以點解決 個耳塞已經由M size轉左去L size 都係咁

如非必要都唔想賣因為除咗呢點其他都真係好啱我心水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞