True Wireless真無線耳機討論 (77)

986 回覆
2 Like 4 Dislike
爬咗文好耐,琴日本身想買Noble audio foKus mystique,但係好似成個香港都冇哂貨

見好多巴打都撐AZ80,睇到現貨幾合眼緣,最尾買咗佢,銀色真係幾靚

啲音質真係幾好,開心使用中 係人多地方,地鐵站都有用,未有斷線情況。希望舊電生生性性
無tw400c
所以試唔到
想問有無有線真無線兩用既入耳耳機推介
xelento
想要變到真無線唔要配件無線
Zorloo Zophia Wire.less
好似冇其他
用過呢個牌子 其實音質可接受 通話你地方靜靜地都ok,唔好預地鐵講到電話

anc幾好 好隔音 呢個真心滿意

呢個價錢交到貨

呢到唔討論大陸牌子冇答案的 試完ok就去啦
差幾遠?
TE-ZX1 同 TE-ZX1-PNK 有冇巴打知分別大唔大?
淨知市面好多耳膠都唔啱用
今晚出3, 等埋先
唔係掛咁麻煩?
唔該想問下mtw4應該用comply 邊隻size
以前mtw2果陣comply 有出隻專用版
而家反而無
Anker soundcore liberty 4 NC 好唔好, 見價錢幾抵咁
要bass勁 靚聲dc2 係咪唯一出路? 利申用緊dc1
Pro 2 水貨都係七舊水有找 抵屌
想問吓買耳機喺邊度買,
可以買之前免費試吓帶,想感受吓個佩戴感先
DMA?
想問下noble fokus prestige係咪暫時冇耳綿用到。去咗好幾間鋪搵最大size都用唔到
on9 放咗隻pi7落洗衣機
pi7s2同 fokus Mystique大家會點揀
小弟耳仔比較細,一路用開sony link bud s覺得好啱,但係用咗半年都冇舊電就壞咗 有冇巴打可以推薦細耳機
想問下而家最好係唔係noble prestige
用過mystique 感覺唔錯
今代都係冇主動降噪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞