True Wireless真無線耳機討論 (77)

986 回覆
2 Like 4 Dislike
本身用緊linkbuds s 換咗airpods pro
Linkbuds s 好容易斷線 apple 用家都係airpods 最好
iphone用家想要通話質素,除咗AirPod其實仲有冇選擇?
我直頭拎走左, 因為佢有時移位會好細聲
diu
估唔到困擾左成年既問題係今日得到解決
屌佢老母
好似撞聾咁
我一開始都以為自己左耳出左事,差d諗住搵醫生睇
我就係整完塊野發現D聲又細返
又唔敢郁果塊野

好在有巴打幫助
唔差在提多你一樣野
他日你發覺個盒差電唔正常
可以拆散個盒,抆左粒電再重新插一次
就會正常返
個盒點拆

感謝大佬 領教了
呢隻野一出我就買 應該真係俾我玩到透
你指係同電話斷線, 定窒左下無聲
Az80轉返airpod pro2,發現都係方便最緊要
而且airpod pro2既降噪真係贏太多
我應該用左3-4年
以家音質都幾滿意
仲有排玩
點方便法
我對DG2用左半年,右耳成日無啦啦會無左聲,要拍一拍先出番聲...藍牙對比以前對XM4差好多,成日都窒...有擺番入盒閂埋蓋又唔識斷連接...

過兩日都要去維修..
我都諗緊用唔用airpods pro好
但降噪好似都係sony果兩款好啲
對Velvet wide bore有興趣嘅人可以參考下
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=60535&sn=46513&subbsn=1&bPage=0

我試咗幾日,大致上同意,不過我仲試緊邊個size最fit/戴得最耐唔痛
最近linkbuds 壞左電
轉左airpods pro
真係連線快 個體驗好d
喺街聽歌容易窒下窒下 換咗airpods pro 行返同樣地方情況好好多
如果你淨係追求降噪呢樣嘢,其實差不多
但係airpods pro2功能真係好太多 淨係佢嗰自適應模式已經好用好多
你喺條街好嘈嗰時佢就同你降噪 喺室內好靜佢就通透
淨係呢點都贏晒
清用咩機先?
我就自從左邊跌過一次落地,
個殼啲夾水位無右邊咁緊之後,
就開始細聲左 / 隔音無咁好

唯有vol 推高兩格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞