True Wireless真無線耳機討論 (77)

703 回覆
2 Like 3 Dislike
我有一個想法
想問下配FoKus prestige
用EarrBOND黃銅
定係coneir 好?
想問下Technics EAH-AZ80 邊到有得試?
mk 星際
應該兩隻都會搞到充唔到電喎
我用緊eletech baroque,之前用過nostalgia XWB 都ok
咁大獲
Eletech 果隻如何?
我用緊TWS 果隻,幾好呀,不過都建議你去試下先
10之前做緊$1499,仲送$200屈臣氏現金券,
呢隻野只值$1300蚊
有冇Bluetooth Module介紹
sony 真係垃圾黎,對linkbuds 都已經唔係成日用,咁快就左邊電池有問題,成間廠執柒左佢啦,害撚左都唔知幾多人
落左單Fokus Prestige
希望有買貴冇買錯
見到TWX9 1300左右
想問呢個價位值唔值得入手
同價位有冇咩選擇
想換咗隻AirPods pro2佢 講電話會唔會差好多
等出年AirPods Pro 3
有無人玩過Final 隻ASRM 3D / MK2 有咩食評
我自己都算玩齊哂2000價位以上既TWS
唯有有兩隻係玩左幾日就即刻賣番出去
1. XM5
2. 天鵝(貴果隻)
兩隻都係斷線問題太嚴重
天鵝行LDAC出街係斷到接近聽唔到歌
如果真係好鍾意天鵝既話建議買AAC果隻
其實LDAC係咪連線一般差過aptX?
兩隻都係未出就日馬買 4月用到而家
最大改良係個殼終於唔似上代咁易裂
同asmr mode真係有用
慣咗塞住對耳訓覺 上代播到冇電個提醒音會嘈醒你
先自屌一嘢我爬唔足文
想請問各位$2500內
想搵隻可以清晰通話 靚Bass 嘅耳機有無推介
兩隻分別大唔大其實
devialet gemini 2點樣做到抗干擾能力咁廢 手機放褲袋過馬路已經斷續,仲衰過samsung buds FE
而家最強通話應該係galaxy buds 3 pro,個ML通話降噪實測係有啲料到,同樣有柄嘅airpods 2 pro同akg n5 hybrid係80db噪音測試都唔夠佢清晰
真係差啲
朝早搭鐵喺中環呢啲大站斷到On9

之前用mtw 3都冇咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞