要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
可能老婆都好撚廢,不過廢都要面皮㗎,唔係個個好似樓主咁有禮義廉
又係呢d標準垃圾答覆樓豬慘就慘在開post開錯討論區
加下你上咗咁耐連登唔係連登仔

你喺咁話前妻to be 無溝通
你預期婚都離喇
仲有啲咩溝通?

的確有啲人
離完婚可以做返朋友
不過點睇你前妻to be 都唔係啦
最少依一劇

你講咁耐
你想你前妻to be 仲同你講啲咩先?
巴打寂寞到要係到R絲打水吹?仲陰功過撚過樓豬
離就離、簽就簽啦
溝黎拓柒咩
對住個hurt撚到你仆街、然後簽完紙呢世都可能唔會再見面既人
講多半句野、花多一分鐘時間係你身上都係浪費生命
會想溝通先唔正常
咁其實樓主你想要乜
要屌西,定係比人重視既感覺

呢d case 10成係老婆比唔到先出軌
本身都想安慰兩句 原來係抵撚死
終於發現對方重要就被離婚
應該都未夠你老婆當初發現你出軌嗰吓咁痛
抵死
匡智之友
你前妻拋棄得你好啱,你個人真係好難頂
辛苦晒佢
希望佢會得到幸福,就算無下家,單身都好過同你一齊
巴打你何必咁勞氣呢
既然老婆都選擇咗同你離婚 唔想同你溝通
可能佢真係決意100%唔想再返轉頭

羅馬唔係一日建成
相信你老婆都應該係你出軌後已經溝通過?
佢對你死心就係死心
再溝通其實對佢真係無意思
決絕啲好過拖泥帶水

你都要慢慢學會接受 面對自己做錯過嘅事
真係愛佢嘅 就尊重佢唔溝通嘅意願吧
大家各自安好
on9仔問問題都柒過人,唔講原因咁點判斷合唔合理? 同埋用下你西腦啦,都決定左離婚想傾乜撚野,仲同你個出軌仆街傾今晚食乜餸?好似我向個西老細辭職之後都無撚野想傾啦
呢啲咪好答案囉, 但樓主就係想溝一溝拿返揸沙, 大家由佢啦
你老婆做過咩衰野?
係,應該返教會兒童區搵人奀咕咕先啱
多謝唔派膠比你唔通呢?
呢啲自我中心撚真係好危險
自己想點就要全世界就佢
前妻同佢單對單真係隨時上A1
咁都有得怪落前妻到
仇女撚犀利
切樓豬條J就OK
覆盤
對方以為一直比到你需要既野,其實你唔係需要呢d

仲要扮去形合對方

自己代入
你呢d就真係先自私到仆街

樓主仲未講出軌同回頭既原因
簽完紙再慢慢諗囉
而家都可以覆盤
同你地班撚屌女人溝通係難到仆街
但到自己乜都搞得掂既話,要同女人結婚做乜
係喎 出軌一定係有苦衷喎
明明鳩痕想同時屌幾條女
屌完女返到屋企有老婆煮埋飯佢食就最好
你成世係陸地上面,點知溺水既感覺係點?

十年後再睇返你自己講野幾咁幼稚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞