要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
第一頁佢完全唔敢覆
淨係識之後喪屌返人哋
男人之中佢都算極品
笑撚左覆你呢D咁既人我咪好似未撚醒咁囉, 宜家D連登仔真係無樣野識, 剩係識話人自我中心, 咩成個世界圍住你轉
我隔住個mon都覺得同你溝通唔到
評理叫人唔好講原因,出軌包裝到自己情聖咁
成個丁蟹咁,你叫你老婆點同你溝通,
諗下都覺得浪費時間
點睇都係你可憐啲
人哋匿名打幾隻字笑鳩你
你就現實婚姻失敗到要上網搵人圍爐
最撚慘係仲要成個post嘅人屌返轉頭
滾啦出去同頭先條友一齊駁屌啦, 你D意思好撚low呀, 無人想知呀
講真 你咁既廢人 攬住你老豆老母D骨灰跳樓啦讓返層公屋出黎啦
我睇到返個陣時已經去到第5頁 我無咁多時間逐個覆, 見到邊個on9順手咪屌下, 就好似你條on9仔咁
你唔知點解大家咁話你呀?

要喺網上屌人
拎現實世界冇嘅成功感
啲comment全部係死雞撐飯蓋
跌咗落地死都要拎返紮沙咁
既然覺得連登仔冇樣嘢識,你又上嚟問?
分明就係想鬧人等自己爽吓啦
都知你連公屋都未有得住, 唔緊要既你咪繼續係呢到努力下囉
就係你老婆都知同你咁講完之後
你會咁樣屌返佢囉
所有人屌你嘅你都覺得戇鳩㗎啦
無人問你, 亦有人答到好答案, 你中意可以自己睇返 我唔係隨便鬧既又, 係好似你呢D on9仔我鬧得特別爽
已經想像到佢哋現實會係點
你咪繼續FF囉, 做咩put自己同我老婆同一個level訓撚醒未
自己拉返前幾頁自己慢慢睇啦傻閪屌得有道理既我舉腳贊成嫁, 唔好以為所有既屌人都一撚樣啦, 如我所講, 你好撚low呀
me too, 我都大概想像到你既現實會係點
因為佢覺得連登仔全部係LOSER
同佢同一種人
佢都無出軌 點會被離婚
有啲人係唔配有配偶同朋友,even網友都憑實力清零
最後一推
等多啲人屌鳩你
開始分唔到佢真係咁on9 定刺激太大癲撚左
個感覺有少少似出面個個 伙頭墳頭
覺得全世界都on9逼害佢咁
你都弱智
憑你啲mindset仲話想幫樓主,唔好玩啦
我當佢其他方面好成功
諗起如果有個三字中三字尾既manager 上連登咁小學雞鬧人就有啲想笑
其實食女都唔係咁難
弱智都有女
唔正常啦
你咁仆街佢都只係唔理你
正常應該斬鳩死你了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞