要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
有d標準每個人唔同
eg
一個月做一次愛對某d人已經比足面,但正常人一定唔夠
咁口講盡力試唔代表實際做到
個個奧運選手都盡力架啦但唔係人人刷新到世界紀錄
所以咪離婚
唔夾無辦法
點夠你垃圾衝擊呀
自己PK
仲問人點解唔理你 onL9

你前妻拋棄得你好啱,
你個人真係好難頂
至少2017開始出軌
咁你唔係原本想傾?
你話人唔知成件事咁你有咩平反?
對方衰左,咁咪拆下,可以拆到咪比credit
但比credit唔係咁比法
屌你老母咩,而家人哋真係死心喇,嘢都唔想再同你講,有乜好同你傾?
你份人冇同理心、貪心、自我中心、自私、得一想二又冇勇氣面對,仆街死啦你
離婚梗係律師傾
我係話除非樓主想同前妻講D律師幫唔到嘅嘢
例如感情
其他嘢律師可以傾就唔需要同前妻溝通
反屌下D連登仔就變怨婦真係好撚好笑, 我就仲有得成個怨婦咁, 你班連登仔咪就係一早比人定撚哂形, 成班痴線佬咁囉
你不如講下你有乜野資格要人地同你溝通先?
你做錯野在先原唔原諒係人地嘅事喎,你做錯左就唯有處於被動嘅角色
同樣對女方黎講係一種拆磨黎....
垃圾 出軌比人屌 就講人痴線佬
要唔要讚你叻呀?
屌你老母個臭閪

你咁撚醒 都係想人覆你

你前妻 真係仆街 咁大個人離婚 都唔肯溝通

岩唔岩聽呀 撚樣

我屌你老母 呀 廢柴垃撚圾
生花柳啦你
大家咁話啦, 三九唔識七行入黎可以定義咁人地咁多特質, 你都好撚勁, 呢種真係睇醫生都無用, 返出去同上面班連登仔出去駁撚啦
對於正常既答覆, 正負面都好, 你見我既回覆有問題?係你呢班連登仔係到發撚哂癲入黎怒屌我, 呢d先叫似怨婦?
你唔撚鍾意人地答你
你就咪柒開post問啦
花柳仔 自己搵二奶傾咪得囉
痴線佬出去駁屌啦, 無人逼你用腦覆嫁喎, 不過就無諗過你用撚完腦覆都可以覆到成舊屎咁姐 怨婦
癡撚線
問你咩傻閪, 唔中意咪死返出去駁屌
你比人圍屌緊咋 垃圾 自我中心到睇唔到?
你真係 又偷食 又廢
咁撚把炮 限制唔比我回覆呀 傻仔
又係你分唔到? 琴晚比我屌撚完精神分裂? 我無覺得全世界on9喎, 講左好多次對於D好既回覆我無任歡迎不過好似你呢類回覆就真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞