要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
好撚恐怖比我係前妻都唔再同樓主有任何接觸
宜家好後悔不過屌下班垃圾連登痴線佬其實有助抒發下情緒既
多謝你, 宜家我做緊
唔洗等我, 你隨時, 自便
感情野都可以寫,由律師轉交其實
個個都想bypass對方律師架啦
咁易bypass就無禁制令呢樣野啦
見到個仇人 都要同佢講野
唔講好似有錯 又唔諗下點解做咗人仇人
仲好似大條道理 走上嚟問
問完唔岩聽 就話人痴線

呢種人 真係自我到中心一個點
殺完人 仲要同人地家屬傾偈
呢啲咁極端既例子可以攞黎做case study
你同緊我上面個連登仔講
起到你咪起, 宜家D垃圾連登仔除左剩禁人ID用個起底功能仲識D咩
唔想聽你叫我做老豆公屋撚都唔想做你老豆, 你會唔會好唔開心
我既表現就係, 對住你班連登仔既垃圾回覆, 屌得就屌囉
返返去創意台啦
咁你快D滾啦垃圾連登仔
已經傾完, 對住D有需要我去平反既人, 我會去做, 但係對於呢到呢D連登仔既回應我有得時間就上黎屌下當放鬆
唔需要喎, 當係撚下狗乖, 繼續發癲啦
傻仔 你比所有人撚緊咋del post囉
封我回覆囉 做唔到呀傻仔
屌你啲社會廢柴 真係幾開心
又可以睇你折墮
佢惱羞成怒,完全進入唔要面唔認衰狀態
保守估計佢應該係又肥又廢又冇錢又鹹濕又唔識自律,先至會無啦啦咁樣
傻仔, 你比我撚緊炸, 當自己就係所有人, 你咪最典型個D長期以為自己埋堆個D垃圾囉見到你回覆我不知幾開心, 因為keep住有狗撚
又多個傻仔入黎比人笑, 陰功
都真係連登仔特色之一黎, 連呢D野都要靠FF
其實都明樓主嘅,後悔過懺悔過努力過,明明兩年後好似冇事但條女乜都冇講突然又話離婚,我估你都係想知到底搞乜

不如咁講啦,女人天生就係冇男人咁理性,出軌都唔係話離就離,你望下ig幾多後生仔女畀人派帽仲念念不忘條舊菜就知,普通分手都藕斷絲連,更何況係結咗婚嘅人呢

你哋一齊幾耐,有幾多回憶,你平時點對佢,呢啲可能都令佢有留戀過,仲有現實嘅因素,可能佢覺得離婚好羞家,甚至佢屋企人朋友都勸過佢忍下睇下你之後點做,叫佢唔好離婚住

但唔係所有人都可以原諒到另一半出軌,你以為嘅冇事,佢喺背後偷偷地喊咗幾多次,點樣鑽牛角尖逼自己原諒同忘記,你都未必知,可能兩年後佢終於諗通左呢

見樓主你都唔係唔認衰仔嘅人,緣份盡咗就算啦,只係佢個決定遲咗兩年,你都叫有兩年嘅機會補救過,有啲人連一日機會都冇架
你咪慢慢笑囉,而家離婚嗰個係你
你啲精上腦 上到睇唔到上面幾多人屌緊你 ?
定係好撚慘 要離婚呀? 唉也 真係慘
咁折墮要離婚呀?
不過抵你死嘅
無對因後果
無得評論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞