要求離婚, 然後拒絕一切溝通

654 回覆
17 Like 883 Dislike
自從對方提出離婚之後既第十一日, 我返左自己屋企住, 多次要求見面, 講電話, 佢都拒絕.

就算本身講話即將見面傾下, 但前提都要係有佢家人係到, 同埋佢既態度比我既感覺就係傾所有野都係廢既, 只有簽左張野先有意義, 如果唔簽紙離婚就不如唔好見添.

先唔好講咩原因, 請問咁樣正常? 有咩人可以接受到? 除非本身都係好想同對方離婚既人之外。
唔中意同冇用既男人溝通掛,beta male係咁
你出軌喎,仲想人地點做,冇唱你都算係咁啦
係咪已經有第三者所以咁決絶?
正常 仲有咩好傾 哂時間
先唔好講咩原因, 請問咁樣正常?
不如講咗原因先
分左你身家再講,何怕case,建議比仔女銀行密碼轉走錢先
希路臣
我拖住左兩邊。明明一早可以解決,但係我無做到,我同唔到佢講我其實由同佢一齊一個月多d已經發現其實我已經知道我想要咩,但係我選擇左對佢地沉默,對自己沉默,對所有人沉默,就算係我最好既朋友們,都只係知道一半既事,連真相都唔係。求下你地,屌撚醒我
有咩正唔正常,對面唔想傾,一係佢絕望,一係佢唔想俾假希望你,緣盡你都要接受。
希路臣
• 6-23
最近同另一半疏遠左, 好多時候佢返娘家訓, 今個星期突然之間收到封佢既信, 話要離婚, 原因係我幾年曾經出軌, 而且拖泥帶水左好耐, 直到呢上年年頭我先決定要行返正軌, 將生活既重心放係佢到, 慢慢變得努力正面, 雖然仲係未比到好多支持佢, 佢都話有見到我慢慢變好緊, 但好似始終去唔到佢想要既個種程度, 好決絕要離婚, 唔見面, 唔肯傾電話. 但係暫時仲可以文字溝通, 我可以點做?
我諗左好耐想點, 我唔想離婚, 但不停搵佢又好似逼得太緊.

切腹啦你一次害咁多人
你係呢三段故事得到D咩線索令你覺得我害左好多人, CLS
早撚D死啦你
你老母比狗屌
出軌仲傾
傾你老母臭閪
你自己都知咩原因啦,扮晒野咁
吃得咸魚抵得渴
學下丁蟹講「重要的是浪子回頭金不換」
呢D撚屌出軌既時候唔撚見佢搵佢老婆傾下先
都ONL9
樓主出軌
點解唔同新女一齊
你慌嗰邊身家清白咩
「先唔講原因」跟住就問「咁樣係唔正常」
你唔L撚講原因
我點撚知係唔係正常呀
“先唔好講咩原因, 請問咁樣正常?”
睇一個反應係咪合理有得唔講原因?
真係登你前妻開心,脫苦海
有時絕d令大家早d解脫都係件好事,let it go啦
不過樓主你問下自己
出完軌然後要求老婆好似以前咁愛你,係咪正常
樓主賤到
搵唔到
但係睇完都諗唔到點幫你
先唔好講咩原因,佢想同一個賤人斬纜有咩唔正常?
放生人哋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞